• türk kripto camiası için yeni bir borsa. mevcutların içinde öne çıkacağına dair hiçbir şüphem yok.

    sitenin özelliklerini ben kısaca sıralayayım da siz üye olursunuz olmazsınız size kalmış.

    1-kimlik belgeleri ile özçekim, imzalı dilekçe gibi süreçlere takılmadan kolayca ve belgesiz hesap açma imkanı. (bu başlı başına tercih sebebi)

    2-herhangi bir hacim şartı olmadan tüm üyeler için sabit binde 1,5(%0,15) komisyon oranı,

    3-stop-loss emir imkanı,

    4-referans sistemi- http://binance.com/ ’daki sistemin aynısı. referansınızla üye olan kişinin ödemiş olduğu komisyonun %25’i anlık olarak sizin hesabınıza geçer.

    5-bitcoin transferlerinin hızlı gerçekleşmesi için tüm btc transferleri tek başına yapılması(başka borsalarda yapıldığı gibi 10 tane btc transferi birleştirilip gönderilmiyor. gelen talep hemen işleme alınıyor)

    6-yine btc transferlerinin hızlı gerçekleşmesi için sizden alınan transfer ücretinin tamamı olduğu gibi madenci ücreti olarak kullanılmaktadır. bu ücretten herhangi bir kesinti yapılması söz konusu değildir.

    7-yine btc blok ağının arada bir tıkandığı dönemlerdeki tıkanıklığı gidermek için kullanıcının tercihine bağlanmış “normal transfer(0.0004 btc)-hızlı transfer(0.0008)” seçeneği,

    8-bitcoin, bitcoin cash ve litecoin al-sat imkanı,

    9-bitcoin vadeli kontrat işlemleri (bu hizmetin alt yapısı tamamen kullanıma hazırmış ama kademeli bir geçiş süreci için bunu henüz hizmete açmamışlar) ,

    10-t.garanti bankası, t.iş bankası, qnb finans bank, yapkı ve kredi bankası ile tl yatırma ve çekme imkanı.

    yakın zamanda bu borsaya dgb, neo ve etc eklenecek. hedef marketcap'te ilk sıralarda olan belli başlı coinleri listelemekmiş.

    bu referanssız link: https://www.bitfeks.com/
    bu da ben bu bilgiye bu entry sayesinde ulaştım az da olsa destek olayım referanslı linki: bitfeks.com
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap