146 entry daha
  • göztepemizden ayrılmasının ardında sadece maddi sebepler yoktur. devre arasında basına demeç verilmeyecek talimatına uymamış haftasonu fotomaça tam sayfa röportaj vermiştir. ayrıca o röportajda maddi konulara da değinmiş iyi bir sözleşme almazsa gidebileceğini söylemiştir. büyük başkanın bu tarz konulara takıldığını geçen seneki yılmaz hoca vakasından bilen bilir.

    ikinci büyük hatası basında geçen adı bjk ile anılıyor dedikodularına sayfasından “hımm” yazarak inceden göz kırpması olmuştur her ne kadar sonradan takımdayım merak etmeyin mesajları verse de.

    bence son hatası instagramda bir taraftarın “bu adam ghilastan az para almamalı” yorumlarını like etmesi olmuştur. yarın öbür gün çift forvet oynasak bu adam ghilas ile beraber oynayacak.

    kendisine teklif edilen iyileştirme yetersiz gelmiştir olabilir. ama göztepemiz şuan 20 puanda olsa başkan bu adamı takımda tutardı istediği parayı verip kimsenin şüphesi olmasın. ancak yukarıdaki süreçler ayrılığın sebepleri olmuştur.

    ha kendisi elbette ghilastan fazla para hakediyor takıma verdikleriyle. ama ghilasın bu kadar kötü çıkacağını sezon başında kimse tahmin edemezdi. e kariyerinde porto olan adamı alacaksan da bu paraları veriyorsunuz malesef.

    olmasaydı sonumuz böyle keşke adis reyiz. bize yaşattığın onca güzel şey için teşekkürler. umarım doğru bir seçim yapmışsındır.
154 entry daha
hesabın var mı? giriş yap