3 entry daha
  • %95'inden uzak durulası kızlardır. bir de bunların orta yaş ve ilerisi döneminde olanları vardır ona da türk kadını diyelim hadi onlarda bu oran %99 olabilir.

    geçmiş yıllarda yaşadığım evin üst katında bir menopoz teyze vardı kadın her sabah 8'de üzerimde ip atlıyordu lan. sorsan dünyanın en medeni insanıdır. sana bana çomar der.

    bir başka menopoz teyze ise markette (ayda 300 400 tl civarinda alisveris yaptığım market) 15 li yumurta alıyorum ve almadan açıp bir kontrol ediyorum kırık var mı diye. kırık olmayan koliyi alıyorum işte. bu arızalılardan biri gitmiş kasiyere beni yumurtaları çalıyor diye şikayet etmiş ve tüymüş ortamdan. ben bunu duyunca sinirlendim haliyle ve dedim gidelim izleyelim görüntü mörüntü ne varsa ve gerek yok dediyseler de izlettirdim ve ne olduğunu gördüler (yumurtaları koliden koliye değiştirmiyorum da skt sorunundan ötürü).

    başka bir menopoz teyze ise daha geçenlerde otobüste ön kapıdan inmek için üzerime çullandı mesela. hadi engelli veya yaşlı olsa hoş görür geçerim de atmaca gibi kadınsın.
247 entry daha
hesabın var mı? giriş yap