• youtube'da gezinirken rastgeldiğim ve donakaldığım videodur.

    bir anne 2 yaşındaki çocuğunu doğuştan vegan yapmış ve öyle besliyormuş. çocuk hayvansal olarak şu ana kadar sadece anne sütü içmiş. anne de herkesi çocuklarını vegan beslemesi konusunda tavsiye vermiş. ona karşı yorumlarda ise saçma sapan bilimsel olmayan argümanlarla cevap vermiş. veganlık çocuğun bir seçimi değilken ve italya'daki vegan çocuk ölümü gibi ölümler varken bu nasıl bir annelik? bu çocuğun ileriki yaşamında hastalıklarla boğuşmayacağının veya çocuğun beyin gelişimi yüzünden gerizekalı olmayacağının bir garantisi var mı?

    söylemekten dilimizde tüy bitti. hayvansal ve bitkisel proteinler farklıdır. insanın bu iki protein çeşidine de ihtiyacı vardır. ve bu yaşam tarzının 2 yaşındaki dayatılması doğru değildir. aile ve sosyal politikalar bakanlığının gerekli işlemleri yapmasını bekliyorum.

    veganlığa saygı duyarım fakat vegan biri kendi yaşam tarzını başkalarına dayatmaya çalışırsa orada dur derim. hele ki 2 yaşındaki çocuğa.

    edit: lal u ask uyardı sağolsun. videoyu dikkatli izlememeşim aile yurtdışında yaşıyormuş. ailenin yaşadığı ülkede yetkililere haber verirsek çok iyi olur. eminim oranın kuralları daha serttir.

    edit 2: arkadaşlar aile nerede yaşıyor hala çözemedim. ama garbaged adlı yazar entry'sinde (bkz: #73866667) ailenin ingiltere'de yaşadığını söylemiş. ingiltere yasalarını bilen biri veya orada yaşayan biri ailenin orda yaiadığını teyit edip şikayette bulunabilir mi? çocuk için üzülüyorum.

    edit 3: isp adlı yazar istihbaratçı gibi çalışarak ailenin londra'da yaşadığını tespit etmiş.* (bkz: #73868908)

    ingiltere'de yaşayan biri veya oranın yasalarını bilen biri aileyi gereken yerlere şikayet ederse çocuklar adına çok iyi olur.

    edit 4: yazar sosun şöyle bir şey dedi;

    .

    üstteki linkten london child protective services'e email atılabilir.
    eğer ingilizcesi yeterli olmayan yazarlar da atmak isterlerse örnek bir mail hazırlanabilir videolar kanıt gösterilerek.

    appdata'ya link uyarısı için teşekkürler.
334 entry daha
hesabın var mı? giriş yap