3 entry daha
  • icimi acitan durum.

    - chp'nin ici, turk dusmani insanlarla dolduruldu. * *
    - chp'nin, halk tarafindan benimsenmesine sebep olan tum degerleri kaybedildi yada suni bir sekilde orada *
    - chp'nin, kendisinin sembolunu, misyonunu ve vizyonunu temsil eden 6 ok ve onun maddelerinden neredeyse tamamen siyrilmis olmasi.

    bu ogeler, 10 yildir secimlerde (yurt disinda olmama ragmen chp icin oy kullanan birisi olarak beni cok cok cok ciddi sekilde rahatsiz etmektedir. bir diger korkum ise, bu partinin artik temizlenemeyecek kadar batmis olmasi ihtimali.

    ben partilere degil, kendi goruslerime bagliyim. benim goruslerim de guzel insan ataturk'un ogutledikleri, gosterdikleri ve bunlarin isiginda benim on gorduklerimdir.

    ataturk ne demistir? "savaş zorunlu ve hayati olmalıdır. hakiki düşüncem şudur: ulusu savaşa götürünce vicdan azabı duymamalıyım. öldüreceğiz diyenlere karşı, “ölmeyeceğiz” diye savaşa girebiliriz. ancak, ulusun hayatı tehlikeye girmedikçe, savaş bir cinayettir."

    afrin'de ne oluyor? keyfi bir savas mi veriyoruz? hayir. sinirlarimizda, ulkemize ve halkimiza gelecekte sorun teskil etmek amaciyla kurulmaya calisilan bir teror tumor'une karsi savas vermekteyiz.

    chp' benim gozumde bitmeye baslamistir. caresizce alternatif partiler ariyorum beni ve degerlerimi temsil edebilecek... ataturk'un partisi bu hallere dusurulmemeliydi, bunda hepimiz sorumluyuz.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap