107 entry daha
  • gençlerbirliğinin çift maçlı çeyrek final elemesinin ilk ayağı olan beşiktaş deplasmanını kupa finaliymişcesine stresli oynadığı maç olmuştur.
    kalecisi topu oyuna sokmak bilmez, futbolcular habire taban girerler, yatan yerden kalkmaz, sertlikle beşiktaşın pas oyununu bozmak ve ortamı germek isterler vs vs.

    olum derdiniz ne..? adam gibi oynayın topunuzu.. zaten beşiktaş kendi sahasında oynuyor, taraftar desteği iyi, as-yedek arası bir kadro ile çıkmış. 1-0 yenilsen bile bu işin ankarası var. ama olur mu gençlerin başında ümit özat çapsızı bulunuyor.
    kendince hiç olmazsa maçı gerip algı yapacak. fenere yaranacak. belki bundan 5-6 sene sonra aykut vari bir şekilde aranan kan olarak sezon ortası fenere getirirler..(bir kenara yazın bunu)
    gençlerin mücadelesini beğendim ama beşiktaş gibi bir deplasmana gidiyorsan rakibe saygı duyacaksın umit hoca.. bir değil iki değil bu terbiyesizliğin..
    öyle bize saygı duymadılar diye çapsız çapsız konuşmayacaksın. önce sen saygı duyacaksın ki adam saysınlar..

    hakem 10 üzerinden 9 numara maç yönetti. kimse penaltı yamyamlığı yapmasın...
    gençlerin oyunu germesi gereksiz bir sürü kart görmemize yol açtı..
    beşiktaş'ta herkes wagner lovu bekledi ama şenol hocanın oğuzhan tercihi bu sefer çok isabetli oldu ve maçı çevirdi. talisca, oğuzhan, medel ve necip bugün çok iyiydiler.
    vida, adriano, caner ve babel vasattı..
    babelde gördüğüm düşüş devam ediyor. lens de pir parladı bir söndü. zoru yaptı kolayı yapamadı.
    çok acayip birşey ki bence pektemek bile negredodan iyiydi bugün. gerçi pektemekte de bir cenabetlik var. 3 şutta zar zor golü bulabildi..
    ilk zamanlarında pas veren negredo ise bugün hayli bencildi. uygun 2-3 pozisyonu değerlendiremediği gibi birkaç pozisyonda pas vermek yerine kendi denedi. anlaşılan 2 santrafor daha gelince işler hepten değişti..
    şu turgay demir kafasına bende erişmek isterdim, negredoyu eleştirmemek için akla karayı seçti..
    beşitaş'da uzun zamandır eksik olan birşeyler vardı. beğenmediğiniz cenk gidince eksikli daha da belirginleşti. iyice gol sorunu çekmeye başladık. geçen sezonlarda demba ba, gomez, cenk, aboubakar gibi santraforların yanında oğuzhan, sosa hatta q7, olcay bile gol atıyordu. son dönemde cenk de gidince gol atamaz olduk. sadece talisca ve bazen babel destek oluyorlar santrafor zaten yok.. umarım larin ve wagner bu işe derman olur.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap