1 entry daha
  • kimliğini gizlemek nedir? düşman içine sızmış bir ajanmıymış kendisi? kimliğini niye saklayacak anlamadım. neyse de arkadaş, öztürk yılmaz'ın yaptığı hatayı sana ve asıl önemli olan senin gibi düşünen, ısrarcı kitleye bir de şöyle anlatmak lazım:

    1. oradan uzaklaşacaktın. savaşmayacaksan, yeterli gücün yoksa, böyle rehin düşüp, o teröristlerin elinde rehin olup; ülkenin başına bela olmayıp kaçman gereken zamanda, konsolosluğu tahliye edecektin. yeterli zaman olduğu halde bunu yapmak istemiyorsun esip gürlüyorsun, en azından diğer görevlilileri ve ailelerini yollayacaktın!

    2. muhasebeci kenan olmayacaktın. madem kimliğini gizleme gibi saçma bir fikri öne atıyorsun, gidip oradaki özel harekat polisine "kardeş ben muhasebeci kenanım sende filanca yetkilisin, bana beyfendi felan diye hitap etme" deyip battaniyelerin altına saklanmayacaksın. o polise biçtiğin karaktere sen bürünecektin. ulahn daeş'li teröristler konsolos nerede diye sorduğunda söz konusu polise ne cevap vereceğini bile söylememiş, polis kendi yazmış senaryoyu.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap