4 entry daha
  • önce burası okunsun. uzun zaman sonra gelen edit:

    bu entry 'den bir süre sonra berbat bir hale geldi superbox. iki farklı adreste kullanmak zorunda kaldık. ikisinde de berbattı. halen evde kullanmak zorundayız. eşim sadece mail gönderip şirket yazılımı falan kullanabiliyor. onun haricinde telefon bağlasan bir ek olarak hattan atıyor. başka seçenek varsa tavsiye etmem.

    önce şunu yazmıştım:

    yaşadığım muhitte telekom altyapısı yok. mecburen superbox aldım. kurulumu çok kısa süren bir sistem. kabloya falan gerek yok, eve bir adet modem getiriyorlar. istediğin yerde prize takıp kullanabiliyorsun sonra. villamız yok bizim. köye falan gidince yanımda götürmeyi planlıyorum. 4.5g olan her yerde çekiyor. 4.5g yoksa bile h olan yerde ölümden kurtarıyor.

    test sonuçlarında download hızı 80 - 258 mbps arasında seyrediyor. cep telefonunda test yaptığımda 10 - 25 mbps arasında değişiyor bu. nedenini anlamadım. ping değerleri ise şöyle: laptop için 44 ms, wi-fi adaptörle bağladığım masaüstü bilgisayarda 60 ms--cs go oynarken ekranda hep 80 gördüm ama, telefonlarda ise 130 ms. upload hızı tüm cihazlarda 20 ile 45 mb arasında değişiyor.

    az önce game of thrones 6. sezondan bir bölüm izlemeden önce 7. sezonu(4.3gb) torrente attım. bölümün ilk 10 dakikası bitmeden sezonun tamamı indi. şoktayım.

    fiyatı biraz daha makul bir seviyeye çekilirse asla fiber falan düşünmem. bunu kullanmaya devam ederim.
711 entry daha
hesabın var mı? giriş yap