9076 entry daha
  • haklıymış. hocayı ne zaman eleştirmeye kalksam 2 3 hafta sonra bunu diyorum. oynatmadığı adamları şimdi gördük ki hepsini de oynatmamakta haklıymış. negredo hareketli değil dedi, gerçekten de değil. lens'i oynatmadı haftalarca, gördük ki bi tarafını kaldırmaya ne isteği var ne de mecali. pektemek'i sokarak bile haklı çıktı lan daha ne olsun, takımın en etkili ismiydi son bölümde. o yüzden tolgay'ı da oyuna almadıysa bi bildiği vardır diyorum. elindeki mevcut kadrodan en iyi verimi alıyor, öyle ya da böyle. işler yolunda gitmiyorsa oyuncularda suç aramak lazım. bugün tam bi panik havası vardı, kimse işini iyi yapmadı. son maç necip'e bu seviyenin oyuncusu değil diyenler şimdi necip niye girmedi diyor.

    bugün hoca zeminden dolayı yerden oynayamayacağımızı düşündü ve bütün hamlelerini buna göre yaptı. caner'in girmesi 3 forvetin birden oyunda olması bunları gösteriyor. negredo ve tolgay tercihleri de bunun sonucu. isterse başka sebepten olsun, haftanın 7 günü oyuncularla birlikte olan o. buradan 90 dakika izleyip sallamak kolay.

    geçenlerde söylediği sözü tekrarlayalım: "orkestrayı yönetmek istiyorsan seyirciye arkanı döneceksin." sen bildiğini yapmaya devam et hocam. 20 yılda 2 şampiyonluktan sonra 2 yılda 2 şampiyonluk yaşattın bize. şampiyonlar ligi'nde tarihimizin en iyi sezonunu yaşıyoruz. varsın bu sezon da şampiyon olmayalım. her fırsatta istikrar diyoruz, ilk sendelemede çelmeyi takıyoruz. bu ne yaman çelişki.

    edit: şunu da ekleyeyim: hoca her fırsatta transferleri kendisinin yapmadığını, yönetimin yaptığını belirtti. açık açık "bu kadroyu ben kurmadım" dedi yani. hani "negredo'ya lens'e o onay vermedi mi" diyorsunuz ya, önüne sunulan en iyi isim bunlardı, mecbur kabul etti. kendisi burak yılmaz'ı falan isterken bunlar geldi. transferler kampa yetişsin istedi hep sonradan katıldılar. satılmasın dediği bütün oyuncular gitti. sene başında burak gelmiş olsa şu an çok farklı yerlerde olacağımızı kestirmek zor olmasa gerek. yönetime de hak veriyorum tabii onlar da işin finansal yönünü düşünmek zorundaydılar ama bence gelecek sezondan itibaren ffp kıskacının da kalkmasıyla hoca kimi istiyorsa o alınmalı, yani transferi yönetim değil hoca yapmalı, başarı böyle gelecek.

    edit2: hoca küstürdü sözlerine katılmıyorum. kendisinden daha kariyerli medel ve negredo küsmezken sunderland'li lens'e ne oluyor? geçiniz. medel söke söke aldı formayı. negredo'yu zaten isteksiz diye eleştirmedim, o da elinden geleni veriyor ama elinden gelen bu kadar. lens'se güçsüz rakiplere karşı bile kendini göstermeye çabalamadı. oyuncunun içinde olacak önce.
15786 entry daha
hesabın var mı? giriş yap