8 entry daha
  • satış sırasında kodlarında yer alan bir hata yüzünden bazı arkadaşlar satın alamadı. şöyle ki eth değerini usd bazında 1172 dolar olarak sabitlediler ve maksimum yatırım tutarı olan 5000 doları eth cinsinden yazdılar profil sayfalarında, ancak bu eth değerini birebir kopyalayıp gönderim yapan kişilerin transferleri akıllı kontrat tarafından reddedildi. kimisi <= yerine < kullandıklarından olduğunu, kimisi de sitede hesaplama sırasında yukarıya yuvarlama yapıldığını iddia ediyor.

    dadi ekibi iddia ettiğine göre bu hata olmasaydı satın alabileceğini düşündükleri kişileri tespit etmiş, bu arkadaşlara mail atmış. yarın bu kişilere ikinci bir şans verecek. o günkü kurdan tekrar alım yapabilecekler. siz de bu kişilerden biriyseniz mail kutunuza bakın mutlaka.

    peki bu token'lar nereden gelecek? zaten halihazırda tüm tokenler satılmamış mıydı?

    yine iddia ettiklerine göre bazı transferler kyc doğrulaması taşımıyormuş, bazıları da botlar tarafından yapılmış. bu transferler iade edilmiş. iade edilen transferler nedeniyle artan tokenlar bu şekilde satılacak.

    fakat benim aklımı bulandıran şöyle bir sorun var. bu anlattıklarımla ilgili en ufak bir rakam açıklanmadı. telegram grubunda sorunca cevap verilmiyor. tek söylenen "hardcap artırılmayacak.", "az miktarda kişi bunlar.", "çok az miktarda token alınacak." vs.

    gizlenen bir şey olduğu belli, normal satışlarda bangır bangır limitlerden bahsediyorlardı. maili alıp telegram grubuna gelen kişilere verilen yanıt dm atması oluyor nedense. doğru dürüst bilgi yok. kaç transferi iptal ettiler, kaç token boşa çıktı, yarın kaç kişi alabilecek, ne kadar alabilecek hiç bilinmiyor. sorulunca cevap verilmiyor. bayağı ilginç bir durum.

    circulation supply çaktırmadan artırılabilir mi bilmiyorum. ilk aklıma gelen bu. ama neticede bu ortaya çıkabilecek bir şeymiş gibi geliyor bana. detayları bilen birisi bilgilendirirse çok sevinirim. yani herhangi bir tokenın o anki circulation supply değerini görebileceğimiz, kesin bir yer var mı.

    ikinci aklıma gelen şey rakamın çok büyük olması. yani 2 transferden biri kof çıktıysa, rakamları açıklamaya utanıyor olabilirler. alanların yarısı kyc den geçmediyse ya da botsa insanlar güven kaybı yaşayabilir.

    diyeceğim o ki biraz kıllandırdılar beni. zaten whitepaper durumu da var. popülaritesi dışında pek cazip tarafı yok gibi. umarım popülarite yeterli olur.
hesabın var mı? giriş yap