5 entry daha
  • erkekler arasındaki yazılı olmayan kurallardan biri -belki en önemlisi- yanında sevgilisi olan adama dokunmamak, en azından aradaki mevzuyu başka bir zaman çözmektir. o adam dusmaniniz bile olsa bir kadının yanında gururu incitilmemelidir.

    ama bazı tipler var ki, sevgilisine baskın karakterini göstermek için, tanımadığı insanlara laubali davranıyor, kırk yıllık dostmus gibi hitap ediyor. bunları gelin de dovmeyin.

    iki üç hafta oluyor. bir arkadaşımla beraber sosisli satan bir seyyarin önünde, sosislimizin hazırlanmasını bekliyoruz. hemen yanımızda bizim yaşlarımızda bir adam ve kadın var. adam bize dönüp ''gençler napıyonuz bakalım, kan verdim de sosisli iyi gider mi üstüne?'' diye sordu. diyebilirsiniz ki ''ee ne var bunda?'' bir insan hayatında ilk kez gördüğü başka bir insana ahbabıymış gibi davranamaz. aynı kuşaktan bile olsa, saygı çerçevesinde yaklaşmalıdır.

    ben adamın bu yaklaşımına karşılık arkadaşımla göz göze geldim. hiçbir şey demedim, arkadaş da bir iki espriyle cevap verdi ve oradan uzaklaştık.

    saygılı olacaksınız arkadaş, sevgilinize güç gösterisi yapmak için tanımadığınız insanlara karşı laubali olmayacaksınız. bir gün sert kayaya çarparsınız ve üzülürsünüz. yapmayın.
hesabın var mı? giriş yap