2 entry daha
  • zirve editi: (bkz: cehalet dusmani) sanırım başlığı açan kişi, başlığı açtığı için uçurulmuş.

    en üst edit: başlık başa.

    üst edit: başlığı açan kaçmış, onun yazdığı kişileri linke çevirdim, kim dalga geçmiş kim geçmemiş şimdi kontrol edeceğim.

    üst edit 2: soruların %90'ı dalga geçme amaçlı yazılmış, kalan %10 da dalga geçme amaçlı mı bilemedim saçma sapan içeriklerle ilgili sorular sormuşlar, videoların gerçekten bahsi geçen konularla ilgisi olduğundan şüpheliyim.

    yalnız sağlam vurmuş haa: http://prntscr.com/iajj72

    ilk entry'de bahsi geçen yazarların linkleri.

    bence sırf soru soruyorlar diye engellenmemeli, linç edilmemeliler ancak kendilerine küfür eden 13-15 yaş fan kitleli birisine soru soracak kadar düşmüşler. aralarında sözlüğün ofisinden yönetilen 3-5 kişi de olabilir.

    bu hanım kızımız sürekli gündemden düşmüyordu, nedense sözlükte sevilmiyor. sonraları bu da sözlük üzerinden prim yapmaya başladı, videolarında sözlük entryleri okuyup hakaret/küfür ediyormuş.* sonra instagrama fotoğraf koyup ben buradayım siz nerdesiniz yeaa gibi bir şeyler yazmıştı, linçten iyice prim kasmaya başladı. son olarak da buraya geldi, soruları yanıtladı, prim tavan yaptı.

    şimdi, sözlük üzerinden prim yapmaya çalışan, sözlük yazarlarına hakaret eden, ülkede başkası kalmamış gibi sözlükte soru cevap düzenleyen bir insan var karşımızda. şahsen sözlük üzerinden prim yapması ve hakaret etmesinden rahatsız oldum, insanların buna rağmen soru soruyor olması beni 10 kat rahatsız etti. ilk entryde belirttiğim gibi engellemek için bir sebep değil ancak yapılan da faşistlik değil.

    alt edit: yukarıda da bahsetmiştim, başlık başa kaldığı için başlığı sahiplendim ve faşistlik suçlamalarına karşı cevap veriyorum.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap