• başlıkta karakter sınırlaması nedeniyle saçma bir başlık olmuş ve aslı "ekşi sözlük yazarlarının türk telekom'a düşük upload hızı hakkındaki tepkilerini iletmesi" olandır.

    türk telekom kullanıcılarının bildiği üzere şu an bu firmanın verdiği en yüksek upload hızı 2 mbps. bu hızla doğru düzgün bir skype görüşmesi bile yapamıyorsunuz. bulut depolama kullanıyorsanız yüksek gblı dosyaları yüklemek için bir sürü zaman harcıyorsunuz. en az iki katı olması gereken bu hız artık çağ dışı kalmıştır.

    müşteri hizmetlerini arayıp "yahu bu saçmalığı nasıl şikayet edeceğiz? nasıl düzeltilir bu?" diye sorduğumda türk telekom sitesindeki onilne işlemlerden şikayet oluşturmam gerektiğini ve bunun tekil olarak yapmamın bir işe yaramayacağını, bunun gibi birçok şikayet varsa ancak işlem yapılacağını (ya da harekete geçileceğini) söyledi.

    konudan çok açılmadan sadede gelirsem; ekşi sözlük yazarları olarak türk telekom sitesinde online işlemler sayfasında sol frame başlıkları altında, kullanıcı işlermleri---> tüketici şikayetleri----> yeni şikayet adımlarından sonra, önümüze çıkan formu doldurur ve upload sıkıntısı hakkında şikayetlerimizi iletirlersek bu konuda ilerleme kaydedeceğimizi düşünüyorum.

    ekşi sözlük her zaman gücünü bu tip konularda göstermiştir. bu olayı da ciddiye alırsak birkaç aya güzel upload hızlarımızla, buralarda "başardık beah" diye böbürleneceğimize inanıyorum.

    (bkz: ben niye bu kadar yazdım)
    (bkz: ben ne yazdım cemil abi)
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap