4 entry daha
  • izleyen insanlara acımıyorum. uyuşuk beyinleri ile koyun gibi aval aval bakmaya devam etsinler. x haber, y haber, z haber v.s v.s her taraf 24 saat haber kanalı. peki nedir bu hiç bitmeyen haber. çiftçinin üretimine yönelik reform mu yapılıyor? işçinin özlük haklarına yönelik çalışmalar mı var? esnafın z raporunu alırken yüzünde güller mi açıyor? olur mu ne gerek var canım; şu dinsiz, bu hain, öteki kıskanıyor, beriki soysuz, avrupa buyumemizi istemiyor bla bla bla. arada bir haber geçiyor işkur dan 80 bin gence iş imkanı diye. ama izleyen kesimden bir kişi de çıkıp demiyor ''ya hu arkadaş 3,5 milyon kayıtlı işsiz var, 80 binine iş diyorsunuz. dalga mı geçiyorsunuz ?'' diye. o gün bu haberle hazzın doruklarına varıp yatıyorlar.

    gelelim dizilere: içeriğinde silah olmayan diziyi izlemiyor artık bizim milletimiz. illa o silah olacak, hele hele derin devlet, özel timler, ajanlar falan varsa olay bitmiştir. dizinin oyuncuları emekli olabilirler rahatlıkla o yapımdan. diğer dizilere bakıyorsun hep bir ihanet, hep bir ihtiras, bunalım bunalım bunalım. hiç mutlu bir kesim yok bu amk dizilerinde. hepsi mutsuz. hepsinin psikolojisi bozuk.

    gelelim spor programlarına: eskiden her ligi televizyonun farklı bir kanalı verirdi. ntv'de premier, trt'de la liga izlerdik. şimdi bırak elalemin ligini kendi ikinci ligimizi ücretli izliyoruz. futbol programları desen, gençlere psikolojik ve pratik anlamda katkıda bulunması gerekirken hepsi şova dönüşmüş. her biri o ekrana çıkmanın rantini fazlasıyla cebine indirmenin peşinde. seviye orada da hayli yerlerde. evlenme programlarıyla yarış halindeler.

    sizce de gazetelerin ikinci ve üçüncü sayfalarında yer alan haberlerde, bu yukarıda yazdıklarımın katkısı yok mu ?
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap