1 entry daha
  • "yazar o başlıkta ne anlatmış, diğer yazarlar hangi entryleri girmiş doğru düzgün okumadan entry kasma peşinde olan yazarların yaptığı şey."
    burada doğruluk payı var. ancak sadece film başlıklarında görülen bir durum olmamakla beraber her konuda mevcut. teknolojik konulardan örnek verip konuyu biraz genişletelim.

    şöyle ki;
    bütün dünyanın kabul ettiği "dslr killer" lakaplı sony a7sıı, video konusunda canon eos 5d mark ıv'ten her türlü daha iyi diyoruz, herifler anlamadan, dinlemeden karşı geliyor.
    40 wattlık jbl xtreme ve 60 wattlık jbl boombox gibi bass ve ses canavarları dururken
    adam oradan çıkıp az önce saydığım 1000 - 2000 liralık bluetooth modeller ile jbl charge 3'ü kıyaslayıp tiz sesi hiç vermediğini iddia edip "yok böyle bass" deyip kendince sallıyor.
    fotoğraf çeken bir alete 3 bin lira veren öküz konu başlığında olayın sebebini açıklıyoruz, teknoloji cahili herifler çıkıp halen daha cep telefonları ile dslr'leri kıyaslayıp fotoğrafçılık öğretmeye kalkıyor.
    dji her sene bunu yapıyor bak dji mavic air çıktı ama şimdi dji mavic pro 2 geliyor atlamayın hemen bekleyin diyoruz, adam oradan çıkıp milletin havadan çekim ile para kazandığı alete
    revell nano hexagon muamelesi yapıp oyuncak diyor, model yenileniyor diyor, sanki bilmiyormuşuz gibi üzerine bir de "6 kanal heli kullan" diye akıl veriyor.
    iphone'da video kaydı duraklatma özelliği olmaması konu başlığında kimlerin işine yarayacağı hakkında bilgi veriyoruz, adam öğrenmek yerine çıkıp derdini sikeyim butonu arıyor.
    dji ronin, zhiyun ve dji osmo gibi 3 eksen gimbal ile stabilizasyon hiçbir zaman steadicam veya glidecam gibi olmaz, dikey yollu hareketler gimbal tarafından bertaraf edilemez diyoruz, herif sanki çok biliyormuş gibi daha eline dün aldığı aletle akıl vermeye kalkıyor, ukalalık yapıyor.

    yapıyor da yapıyor...

    eline alıp tecrübe etmediği, sahip olmadığı, kullanmadığı, gidip görmediği, izlemediği veya şahit olmadığı her halta bir bahane buluyor, yetmiyor, gidip nick altına atlayıp enrty döşüyor o da yetmiyor "2008 yılında değil 2018 yılındayız sözlük eski sözlük değil, değişiyor artık" diye mesaj kutusunu yeşillendiririp moruk muamelesi yapıyor.
    ben de "nasıl dolduysam uzun uzun yazdım affola."
hesabın var mı? giriş yap