• bendim bu tip bir keresinde.
    niye mi? anlatayim;
    birgün çok üşüyorum ama nasıl üşüyorum, neyse bu kısmı geçiyorum..

    bir cuma günü kütahya'ya gitmişim iş için. işimin ne zaman biteceğini kestiremediğim için eskişehirden istanbula saat kaç trenine biletimi alamıyorum. dedim gideyim eskişehir'e nasılsa varınca alırım tren garından.
    saat altı gibi gara vardım. yedi küsür treninde yer yok. binemedim trene. sekiz bilmemkaç trenine alayım bileti o zaman dedim. gişedeki amca, yer yok yiyenim dedi. dedim amca bizınıs da olur, sorun değil dedim. yiyenim yer yok dedi. bayan yanı var onu da sana kesemeyiz dedi. bayan olsan yer çok dedi. dedim amca benim istanbula gitmem gerek, zaten sevdiğim kız eserekli bu aralar, o yüzden kesin gitmem gerek dedim. amca bana internetten bayanım diye bilet al, yanındaki kişiden ricaa edersin olur biter dedi. dedim beni bekle, alıyorum bileti internetten. herneyse bileti aldım, gizli gizli bayan olarak trene binicem. trenin hareket saatine kadar binmedim trene. dedim bayan kesin gelsin ondan sonra ricaa ederim, anlayış gösterir nasılsa. neyse trenin hareket saati gelince bindim trene gittim bileti aldığım koltuğa, dedim ablacım böyleyken böyle oldu eğer rahatsız olmazsan buraya oturabilir miyim? başka çarem yoktu dedim.
    hayır kabul edemem böyle bir şeyi kendine başka koltuk bul falan, çemkirmeler tüprüklü geldi bana.. ablacım teşekkür ederim dedim çıktım vagondan. yürüdüm kafeteryanın olduğu vagona, sabah beşte yola çıkmışım, bir de akşamın bilmemkaçında reddedilmemin de verdigi yorgunlukla, kafeteryada bişiler yiyeyim içeyim diye gittim o vagona. başka bir düşüncem yoktu. baktım kimse yok, oturdum masanın birinde yol bitene kadar. kimsede gelip biz oturcaz kalk demedi. bende oturdum ohhh olsun. yine başıma böyle birşey gelsin yine yapıcam.

    bayan yanı zordur gülüm barınamazsın, kırkbir tas su dökünsen de arınamazsın...
hesabın var mı? giriş yap