5 entry daha
  • cavaliers'a takas oluyormuş, yolu açık olsun. utah jazz kimse ona inanmazken 23. sıradan aldı ve 3.5 senede bir hücum silahına dönüştürdü. nba'de her zaman ekmek yer. keskin bir şutör ve iyi bir volume skorer. çoğu takım için harika bir altıncı adam olabilir. ama savunması 3.5 senede bir adım ilerlemediğinden tek yönlü bir oyuncu olarak kaldı. bu arada çaylak kontratını tamamladığında 25.5 yaşında olmuş olacak.

    ocak 2018'de artık taraftarın da sabrı sınanmış olacak ki kendisini bir maçta yuhaladılar. gerçi rodney efendi çocukmuş " adım hıdır elimden gelen budur" diye geçiştirdi olayı ama trade deadline 'dan bir gün önce takas olacağını tahmin etmesi iyi bir tahminin ötesindeydi.

    bu sezon kariyerinin en skorer senesini 16.8 sayı ortalama ile gerçekleştiriyordu. yine maç başı 2.6 üçlük de kariyer rekoruydu. ancak bu sene şu ana kadar 15, geçen sene 23, rookie sezonunda 32 maç kaçırmıştı. bunlar genel olarak kısa süreli ama çok sayıda sakatlıktan kaynaklandı. yani biraz çıt kırıldım. eğer lebron james bu sene cavs'ten ayrılırsa iyi bir kontrat kapabilir. aksi taktirde kendisine en iyi kontratı veren takım ile yola devam eder.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap