• survivor'ı izleyen herkesi attığı bu twit ile mini etek giyen kadınların tecavüzü hakettiğini düşünen ve bunun sorumlusunun da laik sistem kabul eden bu adamı affetmiş, dediklerini unutmuş sayarım.

    siz de bu adamın içinde yer aldığı şov programını izlemeden önce tekrar düşünün. hep kızdığınız "yaa bizim halk balık hafızalı, her şeyi unutuyor" dediğiniz insanlardan biri de sizsinizdir belki.

    #survivorboykotu

    edit: choud adlı yazar arkadaş başta olmak üzere sinirle yazdığım edit'lere tepki gösteren arkadaşlar; haklısınız, sildim hepsini. teşekkür ederim uyarınız için.

    edit 2: tamam anladık. "zaten izlemiyordunuz" hiçbiriniz. izleyenler duysun diye destek verin o halde.

    edit 3: destekler başladı. haydi bakalım. https://www.toplumsal.com.tr/…-kampanya-h15311.html

    edit 4: bir moderatör ''nihat doğanlı'' şeklinde revize edebilirse ne güzel olur. hata etmişim orada.

    edit 5: ne olur üç entry'den biri ''nihat doğan olmasa izleyecektiniz yani'' olmasın. hayır izlemeyecektik, ama ülkenin en çok izlenen şovu olduğu gerçeğini değiştiremeyiz. bari eşimiz dostumuz babaannemiz komşu teyzemiz izlemesin. bu kafada bir yarışmacı barındırdığını bilsinler yarışmanın. kumandaya uzanıp ''ben bu adamın olduğu yarışmayı izlemiyorum'' diyen bir kişi çıkarsa bile amacımıza ulaşmış oluruz.

    geçen sene yarışmaya almayıp ''seneye yarışır ya, nasıl olsa unutur bunlar'' demişler belli ki. ''unutur bunlar''daki ''bunlar'' olmayalım, unutmayalım. unutmayabileceğimizi gösterelim.

    coca-cola gibi büyük sponsorların laiklik karşıtı ve tecavüzü meşru gören biri ile markalarının yan yana gelmesine nasıl bakacaklarını da bekleyip göreceğiz.

    edit 6: twit'i özgecan için değil mini etek giyen kadınlar için yazdığı söyleniyor. o yüzden giriş yazımı edit'ledim. karşımdaki düşmanım da olsa gerçeklik barındırmayan bir sav ile mücadele etmeyi yediremem kendime. ayrıca ''mini etek giyersen tecavüze uğraman normal'' cümlesi bile başlı başına boykotu haklı kılar.
357 entry daha
hesabın var mı? giriş yap