825 entry daha
  • türk sporunda nadir olan bir şeye sahip olan sporcumuz, o da çalışkanlık. cedi türkiye'deyken de çok çalışıyor, sürekli mücadele ediyordu. nitekim en iyi örneklerinden birini de yazın millî takımla birlikte gördük. tarihinin en kötü kadrolarından birini oluşturmuş bir takımı sırtlayabildi gencecik yaşına rağmen.

    kaan kural'ın cedi noktasındaki eleştirileri tepki çekmiş burada. kural'ın söylemeye çalıştığı cedi performansını % 80'lerde falan kullanıyor ve üstüne koyabileceği ekstralar kısıtlıyken, furkan % 60'larda falan kullanıyor ve muazzam bir patlama yapabilirdi. buna kesinlikle ben de katılıyorum; furkan % 100'le oynadığında cedi'nin üstünde bir basketbolcu olabilir kendi alanında.

    ancak ne oldu? takımında resmen cedi için yer açıldı ve beklenmedik bir şekilde cedi çok hızlı bir şekilde takıma dahil oldu. bu oyuna girmek anlamında falan bir şey değil, lebron resmen adamı kolluyor amk. muazzam bir şans şu gidişat onun için ve umarım bunun değerini bilir. şu an aksi hiçbir şey görmüyoruz zaten ve oyunu gelişmeye devam ediyor.

    cedi'den bir nba superstar'ı çıkmaz, umarım çıkar ama zannetmiyorum. bu ivmeyle giderse, nba'in aranan kaliteli isimlerinden biri olabilir ama.
3015 entry daha
hesabın var mı? giriş yap