1 entry daha
  • bir binaya savaş uçağı çarpmasıyla yolcu uçağı çarpmasını bir gören kişileriñ 11 eylül saldırısınıñ sahte olduğuna delil olarak gösterdiği kaza.
    b25 mitchelliñ ağırlığı 8-9 bin kilogramken boeing 767'niñ ağırlığı 80-90 bin kilogramdır.
    (her ikisi de boş kabul édilmiştir)
    bir b25 mitchell'iñ eñ yüksek hızı 438 km/saat iken boeing 767 913 km/saat hıza ulaşabilmektedir.
    kinetik enerji'niñ formülü
    m.v.v/2
    b25 için:
    8,500×438×438÷2 = 815.337.000
    boeing 767
    85,000×913×913÷2= 35.426.682.500
    yani her iki uçak da boş iken eñ yüksek hızda 11 eylül saldırısındaki uçağın kinetik enerjisi diğeriniñkiniñ 43 katı.
    bu iki uçak'ıñ çarpmalarını bir saymak ancak komplo teorisyenleriniñ yapabileceği bir şeydir.
    --- bir suser'ıñ sorduğu sorular ve cevaplarım ---

    ~~alıntı başı~~
    wtc binalarındaki çeliklerin ne kadar kinetik enerji yada ısıya dayanabileceğini son noktalarının ne olduğunu, hangi üst limiti geçince binanın pasta misali çökeceğinin ortalama bilgilerini de yazabilir misin ?
    ~~alıntı sonu~~

    maalesef yazamam çünkü bilmiyorum. eğer güvenilir kaynaktan bu konuda bilgi getirirseñiz eklerim.

    ~~alıntı başı~~
    9/11 saldırılarının aslında "bir dış saldırı" olmadığına dair genel kanı bu kadar yüksek iken, saldırının gerçek olduğunu savunan tarafın hala ikna edici deliller ortaya koyamaması da bu şaibeyi devam ettiriyor.
    ~~alıntı soñu~~
    ben size silah doğrultsam ardından bir kurşun sesi gelse ve siz ölseñiz. iddiasını ispatlaması gereken kişiler benim sizi öldürdüğümü söyleyenler déğil siziñ intihar éttiğiñizi söyleyenler olmalıdır.
    bir konuda uzman olmayan kişilerin o konudaki geñel kanısınıñ bir añlamı yoktur.

    ~~alıntı başı
    norad çok tesadüfi bir şekilde aynı saatlerde başka yerde tatbikata çağrılıyor aynı senaryo ile ilgili ve wtc ye uçan uçaklara müdahale edilemiyor.
    ~~alıntı sonu~~
    bahséttiğiñiz tatbikat* hakkında bilgim yok. ama tatbikat olmasaydı bile né yapabilirlerdi ki?
    normal bir günde bir(kaç) yolcu uçağı bilinmeyen bir nedenle rotasından çıkıyor. sırf bu yüzden dünya'nıñ tek süper gücünün en büyük şehirlerinden birinin -new yorkuñ- merkezinde uçan uçağı düşürmek ne kadar mantıklı olur?
    ~~alıntı başı~~
    pentagon'a çarpan uçağın hala net görüntüsü yok. wtc ye çarpan uçakların çok net görüntü-resimleri varken pentagon'a çarpanın görüntüsü çok bozuk. ayrıca o civardaki tüm kameralar(en sıradan lokanta bankamatik kamerasına kadar) nedense pentagon'a çarpan uçağı çekememiş yada o saatte çalışmıyor.
    çekebilenlerde ise cismin çok hızlı ve çok alçaktan uçtuğu görülüyor ama hem ebat olarak hem açı olarak uçaktan çok füzeyi andırıyor.
    ~~alıntı sonu~~
    2001 yılından bahsédiyoruz. * herkesiñ elinde şimdiki gibi yüksek kaliteli videolar çeken telefonlar yoktu. (sanırım o dönemde güvenlik kameralarınıñ kullanım oranı ve görüntü kalitesi de şimdiye nazaran çok düşüktür) bu durumda uçağıñ saldırısına gösteren yüksek kaliteli görüntü'nüñ bulunmaması normal déğil mi?
    bkz 8.45'te kuzey binasını uçak çarpıyor. new york'ta böyle bir olayıñ ardından bütün haber kanallarınıñ oraya gitmiştir ve 9.03'teki güney binaya yapılan saldırıyı görüntülemiştir. şu durumda pentagon saldırısıyla wtc saldırısınıñ görüntülerini kıyaslamak né kadar mantıklıdır?
    sizin de belirttiğiñiz üzere kalitesiz bir vidyo'ya dayanarak pentagona füze atıldı démek ne kadar makuldür. buradada pentagon saldırısından soñra çekilen fotoğraflarda(6. ve 7.de) uçak parçaları görünüyor.
    --- bir suser'ıñ sorduğu sorular ve cevaplarım ---
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap