6 entry daha
  • okul kuralları ve yaptırımlar daha en baştan net bir şekilde talebeye anlatılmalı, uygulamada taviz verilmemelidir. uygulama süreci davranışın hemen akabinde bürokrasiye kaymadan başlamalıdır. okulla alakası olmayan öğrenci süratle örgün eğitimden çıkarılmalıdır. en önemlisi ise shçek tarafıdan her okula bir temsilci atanmalıdır. davranış bozuklukları aile kaynaklı olduğu için çok değişik tablolar mutlaka çıkacaktır. çırak eğitimi mutlaka canlandırılmalıdır. çıraklık eğitimine şiddetle ihtiyaç vardır. en güzel mesleki eğitim çıraklık ile gerçekleşir. eğitim biliminde en iyi öğrenme yaparak ve yaşayarak iş ortamında öğrenmedir. kültür dersi alamaz bunlar zaten. alamadıkları için meslek lisesindelerdir. ilgili video da ingilizce dersine aittir. yoksa metal atolyesindeki meslek hocasına yapamaz, zaten yapmaz o ara kaynak yapmayı öğrenmeye çalışır. maması oradadır çünkü.
    bunların yapılmadığı bir sistemde öğretmen sınıfı en fazla terk edebilir. inanın başka bir şey yapamaz. yapsa da yaramaz.
    öğretmenin çocuğa en ufak ceza verebilmesi için bir ton işlem yapması gerekiyor. bu iş böyle olmaz.
    bu çocukların bu şekilde olmasında meb in hatası olduğu kadar aile ve sosyal politikalar bakanlığı'nın da suçu var. o kırmızılı evet evet o dengesiz, muhtemelen bonzai, şeker türü bir madde kullanıyor ve bu hususta eğer anne-baba ayrı, amca dayı da it ise bir şey yapamıyorsun.
    edit: 5 entry aşağıdaki "yazar" denen sözlüğe sadece öğretmene saydırmak, maaşına laf etmek için girmiş zibidigonzales ler ise dayakla terbiye edilmiştir. dayaktan mümkün oldukça uzak durulmalıdır. çünkü dayağa alışıyor ve bu muameleyi öğretmenlerden de görebilmek için her türlü provakasyonu yine aşağıdaki gibi yapıyorlar.
317 entry daha
hesabın var mı? giriş yap