1 entry daha
  • iki alman sevgilinin amerika'da aldıkları eski bir okul otobüsünü karavana dönüştürüp kanada, alaska , amerika ve meksika gezisini anlatan belgesel.

    kendileri de itiraf ediyorlar . eğer almanya'dan çıkmasalardı yabancı insanlara güvenmeyi asla öğrenemeyeceklerdi. çünkü o şekilde yetiştirilmişler. olabildikçe sıcaklar, yani ellerinden ne geliyorsa artık. hani bu millet herkese soğuk ya , onun altında bir güvensizlik var. denizden de gezseler karadan da bu değişmiyor. bunu filmde itiraf ettikleri için öncelikle teşekkür ediyorum.türkçe biliyorlardır okurlar burayı *. sonra da güvenmeyi öğrenmeleri bu gezilerinin en önemli katkısı olmuş onlara.

    o köpeğe meksika'da hastalandığında birşey olmayacaktı, tabi ki uzaktan teşhis koyma gibi bir yeteneğim yok ama " köpek öleceğini anladı ,yolun sonuna geldi , o nedenle bizden kaçıyor karanlık yerlere giriyor " derken serum alan köpek bildiğin canlı canlı gözlerle kıza bakıyor , etrafı seyrediyor. bir kusma ishal ile öldürdüler köpeği. bunu da abartı kültüre bağladım. sanırım yolda amerikalılardan öğrendiler. ha o kadar yol , çok ta konforlu olmayan bir yolculuk o köpeği yorardı , yordu da. sıcak iklim de yorardı . ölüm vadisinden geçerken köpeğe sıcak için çare arıyorlar. lan meksika' ya girmek için 1200 dolar ödüyorsunuz, para sıkıntınız yok gibi , bir klima taktırsanıza otobüse ,herşey çözülürdü.

    güzel belgesel film. 10 \ 7.5
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap