• kim yaşıyor bu hayatı deseler el kaldırmayacak insanlarız biz. nerede ulan bu hayatın sahibi diye sorsalar arka sıralarda boynumuzu eğeriz. bir yaşam düşmüş yere sahibini bilen var mı deseler uzaklara bakarız.

    sayıca az değilizdir diye tahmin ediyorum. gözlerdeki kayıtsızlık bu kulübün üyelik işareti. bir noktada veya zincirleme reaksiyon sonucunda, hayat bir yerde kontrolden çıkıyor. öncesi şaşkınlık, sonrası kabullenme oluyor. sahiplenme geçmişte kalıyor. zaman farklı işliyor. günlerin rengi soluyor.

    her şeyin doğalı oluyor da yaşamın doğalı olmaz mı? işte sentetik yaşama geçiş sürecini ifade ediyor tüm bunlar. sorgulama ihtiyacı hissetmeden, doğru, yanlış bilmeden, mutlu veya üzgün farketmeden, ikililik haline düşmeden yaşadığın hayat doğal olanıydı. sonra anlamadan, bir noktada ışık kırıldı. izdüşümler çoğaldı. sen kopya oldun. orijinal paralel evrene kaydı. noterden aslı gibidir yaptırdın ama içine sinmedi. kimlik sorduklarında verdin, orijinali ise elden gitti bir kere.

    büyü bozuldu artık. yanlış anlaşılmamalı, eskiden mutlu veya mutsuz olmanın anlamı yok. sadece bildiğin tek yol vardı. şimdi ise farkında olduğun başka yollar ve gittiğin yol var.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap