• caktirmadan musterileri tirtiklamaya baslamis sirket.

    ulan bir ülkede her kurum mu üç kağıtçı, şerefsiz, hırsız olur ne güzel etmişim diyorum yeni yılla birlikte bu ülkeden siktir olup giderek.

    3 ay önce iptal ettirdiğim üyeliğimde kayıtlı sanal kartımdan 3 aydır bir kere bile login olmadığım bu platform, artik isleri kotu mu gidiyor ne hikmetse birden bire ikisi 7 şubatta peş peşe biri de 11 şubatta olmak üzere üç aylık ücreti çekmiş kafasına göre.

    üyeliğim tekrar aktiflemiş, iptal etmeye çalıştığında da ana sayfaya redirect edip işlem yaptırmıyor çakallar. sanal kartımdan hali hazirda her ay aws hesabimin ucreti cekiliyor kontrol etmek icin girip bakmasam fark bile etmeyeceğim.

    kendilerine supporttan yaziyorum verdikleri yanit, uyeliginiz aktif o nedenle alinmis e benim bu uyeligim aktif ise sanal kartimin limiti musaitti neden daha once duzenli cekmediniz de simdi hepsini birden cektiniz sorusuna verdikleri yanit yok.

    son 3 aylik login historymi paylasin ip adresleri ile beraber diyorum ona da yanit yok, verdikleri tek yanit su:

    "öncelikle blutv doğan holding çatısı altında kurulmuş bir dijital televizyondur. üyelik iptallerinde kullanıcılarımız aktif hale getirmediği müddetçe herhangi bir ücret çekimi yapılmamaktadır."

    buyur burdan yak dogan holding'i guven timsali gormemiz ve kosulsuz teslim olmamiz gerekiyor sanirim.

    burdan bir zamanlar masum izlemek icin uyelik alip sonrasinda iptal eden herkese tavsiyem sanal/fiziki kartlarini bi incelemeleridir.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap