6 entry daha
  • sen bir kadının hayal edeceği her şeyin, o kadının sahip oldukları olduğunu nerden biliyorsun lan? nerden biliyorsunuz? haberdeki sevimliliğe bak asjsksk. hayatının aşkıyla evlendi. kadının kendisi bile evli bir adamla adam evliyken birlikte olup ondan bir çocuğu olup sonrasında adamın karısından boşatıp evlendiği gerçeğini kabullenmiştir. sen niye kabullenemiyorsun hürriyet ya da o haberi yapan insan? üç beş bana da düşer diye mi düşünüyorsun?

    kimsenin ne halt yediği kimseyi ilgilendirmez ama insan susmalı. bazen eksikliklerini, hatalarını, zaaflarını en azından susarak daha çok insanın gözüne sokmamalı.
    haberi yapıyor ya da yaptırıyorlar, fark etmez. bunu yaparken; sırf bir kişi hakkında övmeli mövmeli haber yapacağım diye gerçeği farklı anlatıp bir cinsiyeti külliyen aşağılamak ise tek kelimeyle kaçak dövüşmek, kolaya kaçmak. jetten, yattan, kattan değil de evli biriyle birlikte olup ondan çocuk sahibi olmayı her kadının hayali olarak haber yapsana delikanlı. acun’undan şeyma’sına, istanbullusundan, antalyalısına, erzincanlısına kadar milyonlarca insanı güm diye böyle sinirlendir. hadi bakayım bir de öyle dene. öyle kaçak sallamak kolay, bir de böyle salla. ve evet akşam “kadınların en büyük hayalini” annene, kardeşine, sevgiline, iş arkadaşına “sizin en büyük hayaliniz bu” diyerek anlat. anlat oğlum anlat çekinme. ben insanların düştüğü en alt noktayı görmeyi insanlığı yükseltmeye çalışma çabalarında “örneklendirme ve ibret alma” hususunda önemli görüyorum.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap