• sevgili tatlı limonlar,

    edit: arkadaşlar, ilginize çok çok teşekkürler öncelikle. nafia hanım'la (gülüzar'ın annesi) konuştum az önce valilik izni için, 8 ocak'ta valiliğe ve sağlık bakanlığına dilekçe vermişler ve bekliyorlarmış. bugün güzüzar'ın kardeşi valiliğe soracak tekrar. 0538 037 8512'den kendileriyle de görüşebilirsiniz. görüntülü konuşma talep etmiş yardım etmek isteyen bazı insanlar. buna da açıklar. gülüzar rahatsızlığı sebebiyle banka işlemi yapamayacağı için yurtiçi hesap da yurtdışı hesap da nafia küçükkaya adına. nafia teyzenin anlattığından anladığım kadarıyla yurtiçi hesap ankara sincan'da, yurtdışı hesap kayseri'de açılmış. bir de nafia teyze çok tatlı.

    iki gün önce facebook'ta gördüğüm video ile gülüzar'ın durumundan haberdar oldum. bu güzel kız kondrosarkom yani bir çeşit kemik kanseri ile savaşıyor. video'dan da izleyeceğiniz üzere durumu acil ve pek vakit yok.

    sözlüğe epeydir uğramıyorum bile. ama bu güzel kızın durumunu görünce ve sözlüğün gücünü de düşününce hemen buraya koştum. video'yla ilk karşılaşmam geç bir saatti. telefon numaralarını aradığımda ulaşamadım ve aceleyle izlediğim video'da gülüzar'ın dile getirdiği problemi beyin tümörü diye anladım. ve akabinde zaman kaybetmemek için irtibata geçmeden beyin tümörü ile savaşan gülüzar'a yardım ediyoruz başlığını açtım. az önce gülüzar'ın kardeşiyle konuştum ve hastalığın kemik kanseri olduğunu öğrendim. kardeşinin anlattığına göre maddi problemler yanında bürokratik problemler de var fakat bir şekilde aşılacağına inanıyorum. süreç içerisinde bu problemleri de dilim döndüğünce aktarmaya çalışacağım.

    gülüzar toplamda iki ameliyat geçirecek ve sadece ameliyat masrafları için 120.000 tl civarı bir meblağa ihtiyacı var. yatak, muayene, pansuman masrafları hariç. şimdilik 25.000 tl civarı bir miktara ulaşmışlar. durum şimdilik böyle.

    ''''durumum çok acil... ameliyat olmam için büyük bir meblağaya ihtiyacım var. maddi ve manevi olarak çok zor durumdayız. lütfen bana yardımcı olun. yardimlariniz icin

    --------
    yurtdısı : nafıa küçükkaya adina

    ıban: tr400001002719578465565006
    bıc : tczbtr2a

    kayserı, ziraat bankası
    --------

    türkıye hesap ıcın: nafıa küçükkaya adina

    ıban : tr550001000731578465565002
    sincan/ankara ziraat bankası

    --------

    irtibat numarasi: 0538 037 85 12''''
141 entry daha
hesabın var mı? giriş yap