• yıl 2018 millet uzaya araba yolluyor ben ise hala internete giremiyorum.

    olay kısaca, 7 şubat tarihinde fiber altyapısının mahallemizi şereflendirmesiyle türktelekomun altyapısını kullanan türknet kullanıcı benim internetimin kesilmesi ve hala(15.02.2018) gelmemiş olması olayıdır. onlarca kez şikayet oluşturmamıza rağmen ne yazık ki hala hiçbir şey yapılmış değil. bu zaman zarfında geciken ve yapılamayan tüm internet işlerinin sorumlusu türknetin ne müşteri hizmetleri nede sorunu dinleyecek bir şahısına ulaşamadığım için sadece şikayetvar.com ve sorunu sadece yazılı olarak bildirebileceğiniz bir sistem dışında muhattab bulamıyorum. ttnet gibi bir yağmurdan kaçalım derken doluya tutulduğumuzu nerden bilebilirdik.

    her şikayet sonrası avutma niteliğinde halleriz yaparız muhabbetleride gerçekten sıktı. alt komşumuzunda aynı çalışmadan dolayı giden internetini kendi abonesi olduğu şirket aynı gün çözerken ben hala beklemedeyim. eğer bu türkneti kullanmak isteyenler varsa bir kez daha düşünsünler.

    edit: entry ile aynı gün sayın mehmet çelebiler ile irtibata geçtim ve sonuç çok kısa bir süre içinde dönüş yaptı ve internet sorununu çözdü.
hesabın var mı? giriş yap