• şu adama bi entry gireydiniz lan.
    foxygen grubunun davulcusu shaun fleming ' in yan projesidir diane coffee.
    shaun fleming yaşadığı şehirden ayrılarak new york'a taşınır ve yeni taşınmış olduğu dönemde hastalandığı için evden çıkamaz.kimseyi tanımıyordur ve şarkı yazmanın iyi olacağını düşünür.günde neredeyse iki şarkı yazar ve bunların bazılarının iyi bazılarının kötü olduğunu düşünür.daha sonra arkadaşlarına ve birkaç kişiye gösterir ve my friend fish albümü doğar.
    albüm ismi, "my friend fish" fleming' in eve tıkılıp kaldığı dönemde en yalnız hayvanın balık olduğunu düşünmesinden ve hem sevip hem yediğimiz tek evcil hayvan olarak nitelendirmesinden geliyor, yalnızlıktan kafayı mı sıyırmış ki!? bu albümün de, onun yalnız arkadaşı olduğunu söylüyor.
    diane coffee' nin diane kısmı çok sık dinlediği ve sevdiği diana ross isminden geliyor ayrıca bu isimle feminen yanını göstermek istiyor. (ilk dinlediğimde kadın sandıydım) coffee kısmını ise saygı duyduğu nathan pelkey'nin mr.coffee adlı şarkısından almış.

    fleming'in sesi gerçekten çok yönlü.çok iyi kullanmış albümde de.zaten çocukluğundan beri seslendirme yapıyormuş.böyle güzel bir sesi yeni keşfetmiş
    olduğuma üzülsem de bu bilinmezlikte bulabildiğime sevinmeliyim bir yandan.
    albüm 10 şarkıdan oluşuyor ve hepsi birbirinden iyi. şarkılar şöyle;
    1-hymn
    2-never lonely
    3-tale of a dead dog
    4-wwwoman
    5-new years
    6-all the young girls
    7-when ıt's known
    8-that stupid girl who runs a lot
    9-eat your love
    10-green

    şu ana kadar sadece green parçasına klip çekilmiş. benim favorim wwwoman'dır.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap