164 entry daha
  • maurizio sarri'nin maçtan önceki basın toplantısında yapmış olduğu açıklamada hedefimiz serie a şampiyonluğu diyerek uefa avrupa ligi'ne gereken önemi vermeyeceğini belirtmişti. kaynak:

    * http://www.gazzetta.it/…scudetto-250276854928.shtml

    (bkz: scudetto)

    nitekim bu akşamki maçta sahaya sürdüğü kadro ile sözünde ne kadar ciddi olduğunu göstermiş oldu. bu sezon toplamda 2 maçta forma şansı bulabilen lorenzo tonelli, 16 maçta sadece 6 maçlık süre boyunca sahada kalabilen 36 yaşındaki christian maggio, maçta 10 maçlık süre bulabilen amadou diawara, 27 maçta 5 maçlık forma şansı bulabilen marko rog, 31 maçta 16 maçlık forma şansı bulabilen piotr zielinski ve 11 maçta 3 maçlık forma şansı bulabilen adam ounas gibi bırakın birlikte oynamayı, koca sezon boyunca doğru düzgün süre alamayan oyuncularla maça çıkmıştır.

    takımın orijinal ilk 11'inden sadece 4 oyuncunun sahada yer aldığı, onda da sağ bek oyuncusu olan elseid hysaj'ın sol bekte oynadığı ya da sağ kanat oyuncusu josé callejón'un santrafor oynadığını da altını çizmek lazım.

    bunların dışında rb leipzig ise neredeyse orijinal 11'i ile sahaya çıktı. geçtiğimiz ay çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan marcel halstenberg dışında herkes ilk 11 oyuncusu ya da düzenli olarak forma giyen oyuncular idi.

    takımların son gelişmelerini takip etmeden, teknik direktörlerinin açıklamalarını okumadan, çıkan kadroya dizilişlere bakmadan, en önemlisi maçı seyretmeden canlı skorlara bakmak nereden baksan aptallık nereden baksan ahmakça. bomboş insanlarsınız ya yemin ederim, tuttuğunuz takımı nasıl öveceğinizi şaşırdınız 1-2 başarı görünce. dışarıdan bakınca çok aptal gözüküyorsunuz. yendiğiniz takımlar yerine kazandığınız şampiyonluklar ile övünseniz daha iyi olur zira takımların büyüklüğü kazanılan kupalarla ölçülüyor, kazanılan maçlarla değil.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap