70 entry daha
  • üçüncü sayısı da çıkmış. fiyatı hala 7 tl, bu kez 50 sayfa. fiyatını kesinlikle hak ediyor, bu sayı ilk iki sayıdan daha iyi olmuş. sayfa sayısı düşmesine rağmen okunabilirlik artmış.

    9 sayfa hışım osman var. nisan hakan'ın dezavantajlı bir çizgisi var. bir yiğit özgür, ersin karabulut ya da cihan kılıç değil ama çocuk komik ve cesur. absürt olmaktan korkmuyor, denemeler yapıyor, güzel kafalar bunlar, devam.

    4 sayfa sokak dövüşçüsü iyi fakat cihan'ın çizebileceği güzel kadın ve / veya ateşli kareler hakkını bu öykü özelinde elemanın yaşlı ve zengin sevgilisinde kullanması kötü.

    2 sayfa görkem emir diye bir arkadaşın işleri vardı, doğan sandım başta. bu tarz beni pek açmaz ama ilginçtir, bunlar iyiydi.

    cansın çağlar 5 sayfa voli çizmiş. eski sayılardan da kötü olmuş bu seferki, eskileri de çok iyi değildi. bence hikayeyi ve karakterleri değiştirmeli ilk etapta. akabinde basit düşünüp basit hikayelerle gitmeli. bu sayı yorucu ve anlaşılmaz olmuş.

    sonraki iki sayfa maalesef yazı var.

    13 sayfa ve sinem çok iyi. socrates dergi'de efsanevi all-star maçlarına yer vermişler bu ay. allen iverson'ın hayvan gibi yardırmasıyla geriden gelen doğu takımının bir farkla kazandığı bir maçtan bahsetmişler mesela. naber dergi'de umut bunun saf alkol halini yapıyor, burada da cihan kılıç maçı sırtlayan mvp konumunda.

    sonra bir sayfa daha yazı var. maalesef yine komik olmaya çalışılmış. eminim yazan arkadaş bundan yeteneklidir. kasmasa çok daha iyi şeyler yazar. o haftaki metrobüs hikayeni yaz arkadaş, maça gittiysen stadı yaz. izlediğin filmden bahset iki üç satır. ama komik olmaya çalışma gözünü seveyim. komik olacaksa bırak kendi olsun, sen uğraşma.

    2 sayfa ama arkadaşlar iyidir güzeldi. sonraki 2 sayfa da iyiydi, normalde bu tip denemeler iyi olmaz genelde. 2 sayfa yine cihan'ın bilim köşesi iğrenç ama iyiydi. skati'nin yolu da iyiydi. son 2 sayfa da iyiydi.

    toplamda yazı çok azdı, dergi iyiydi gayet. başarılar cesur arkadaşlarıma.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap