6 entry daha
  • repeat after me isimli bir fıkra da vardır:

    bir gün bir arap, bir amerikan uçak firmasının uçaklarını denemeye gider... bir uçağa biner, havalanır, herşey mükemmel... sonra bir de bakar ki monitörde kırmızı bir ışık yanıp sönüyor - motorlardan biri yanmış. daha sonra ışık sönüyor ve ekrana "don't panic , this is american technology" yazısı geliyor, ve susuyor..

    daha sonra bu adam uçakla devam ederken, kanatlardan biri koupuyor, efedime söyleyeyim gene kırmızı lambalar falan filan, "don't panic , this is american technology"..
    böyle bir iki durum yaşadıktan sonra adam yere güvenle iniyor...

    velhasıl kelam, arap ülkesine geri dönüyor, oradaki uçak firmasına anlatıyor olan biteni, "başkan, adamlar eşşek gibi teknoloci yapmışlar" diyor. araplar'da altta kalmamak için hemen hazırlıklara koyulup o uçak gibi bir uçak yapıyorlar... ilk test uçuşunu da bizim pilota veriyolar.

    neyse, pilot havalanıyor - herşey mükemmel, yol tutuşu desen süper, bastınmı gaza gidiyor falan... zaman geçiyor, bir motor duruveriyor gene. adam hay aksi ya ne yapıcaz şimdi falan derken ekrana yazı geliyor, "don't panic this is arabic technology". pilot bi keyifleniyo falan tabii hemen, vay anasını ya helal olsun hehe mehe...
    bu badireyi atlattıktan bir süre sonra uçağın başka bir motoru daha bozuluyor - gene aynı hadise, arabic technology falan... bizim adamın götü artık tavan yapmış durumda tabii keyiften.
    adam böyle bir iki hadiseyle daha karşılaşıyor, en sonunda uçağın iki kanadı da parçalanıveriyor böyle çok uçmaktan falan herhalde (oha)... gene ekrana yazı geliyor "don't panic , this is arabian technology"... adam tam derin bir nefes alacak, vay bee diyecek; arkasından bir yazı daha geliyor hemen "please repeat after me: eşhedüenlaa..."
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap