41 entry daha
  • liverpool’ u dunya gozuyle bir kez daha istanbul semalarinda ama galatasaraysiz ve asy de degil, izleyecegimizi mu$tulayan mac olmu$tur.

    eger futbol, aylarca oncesinden, bilmem kac mayis milan chelsea maci ba$ligi actirip “ehihu ben biliyorum bu i$i” ya da iblis ridvan’ in idaacilara, banko chelsea, tuyosunu verip, “vay be adam harbi biliyor” dedirtecek bir oyun olsaydi hic de cekilir bir $ey olmazdi. iddaa’ da filan chelsea’ ye oynayip paralarini kaybedip bete girenler icin timsah gozya$i dokuyorum.

    mourinho, mac oncesi, kendine cuk oturan ve yaki$an ukalaligi ve bilmi$ligi ile (yanli$ anla$ilmasin ben seviyorum bu adamdaki kendine guveni) takimini motive ederken, o me$hur gri paltosunu bile atmi$ti uzerinden. mulayim rafa, oyun planina ve muhte$em tribunlerine ve tabii ki kravatina guveniyordu.

    yarim sifir olsun bizim olsun mottosu vardir ya i$te yarim sifir oldu ve bizim oldu.
    sonucta kazanan “reds”, huznun ku$larina el sallayan “les blues” oldu.

    genelde liverpool entrylerimin sonuna “kralice liverpool’ u korusun” temennisini yazarim. kimi dostlar bunu, yuuh, nidalariyla kar$ilarken, kimileri de alayci bir gulumseme gonderiyorlar. ama goruldu ki bir $eyi 40 defa yazarsan olurmu$. yoksa, bence bu sezon chelsea’ nin en iyi adamlarindan olan gudjohnssen, 96.dakikada o topu iceri sokmaz miydi duduk dudek’ le birlikte.

    mactan notlara gelince;
    ilk macta liverpool gibi biz sevenleri de deplasmandaydik. fantastik yazarimiz mr.durden, organizasyonumuza comak sokarak, ilhan irem e$liginde ve garsona, kapatin $u febe macini yalvarmalariyla, tv nin sesini acin yakarmalari arasinda bir tribun yapmi$ti ki ozhan canaydin bile bundan iyisini yapardi. hatta, liverpool bile stamford bridge’ de bizden daha rahatti desek abartmi$ olmayiz. neyse ki bu macta, organizasyonu ona birakmadik ve kopvari bir tribune konu$landik.

    arvo ustad bu kez de rafa’ nin kravat baglama stilini begenmedi. yaptigi baskilarla luis garcia’ yi oyundan du$urdu ama garcia ona inat yine yarim gol yaparak liverpool’ u finale ta$idi.

    fantastik yazar mr.durden ise drogba’ nin lokmalarini sayar gibiydi, aha saga 2 adim atti, kafasini sola donduremedi, 3 top daha kaybetti, 2 bardak daha su icti derken adami psikolojik baskiyla yildirdi. yaptigi voodo buyuleri de i$e yaramadi bu kez.

    macin sonunda mourinho’ nun ko$tur ko$tur soyunma odasina gitmeyip sahadaki tum oyunculari tebrik etmesi ve istisnasiz hepsinin sirtini sivazlamasi (ki bunu her mac yapiyor, buraya dikkat hincal abi) ozhan canaydin’ in gollerden sonra aziz’ in elini sikmasindan daha centilmenceydi.

    macin son 10+6 dakikasindaki heyecan, mucadele ve tempo bile 10 tane italyan ligi derbisine degerdi diyip ta$imizi da adrese gonderelim.

    ve yine arvo ustada selam gondererek o’nun maci ozetleyen cumlesiyle bitirelim, erken bo$aldik.

    kralice liverpool' u istanbul' da da korusun.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap