3 entry daha
  • islamcı ağlaklar yine "esed sivilleri öldürüyü" hikayelerini satmaya başladıklarına göre, askeri olarak hiçbir şanslarının olmadığını kendileri de fark etmiş olmalılar..

    doğu guta, suriye'nin başkentinin dibinde aralarında el kaide'nin suriye kolu heyet tahrir'uş şam ve alevi kadınları kafeslere koyup sokaklarda gezdirmek gibi mezhepçilikte çığır açan islam ordusunun kontrolündedir. tam üç yıldır burada bulunan cihatçı manyaklar, yüzlerce kez şam merkezini havan topları ve füzelerle vurup binlerce insanı öldürdü. buyrun sadece bugünkü maarifetleri: https://twitter.com/…awil/status/966317780361457664

    dahası bu gruplar şam'ın hama, humus ve halep ile bağlantısını kesmiş durumda. ayrıca suriye'nin kritik hava savunma tesislerini 2012'de yok edip israil'in önünü açıyorlar. (bkz: merci es-sultan radar üssü)

    dünyada hangi ülke böyle bir duruma göz yumar? başkentinin dibinde hangi ülke silahlı gruplara alan kontrol etmeleri imkanı tanır?

    islamcılar ve ağa babaları emperyalistler, doğu guta'daki sivilleri sadece sahadaki taşeronları güçsüz diye önemsiyorlar. suriye ordusunun lehine olan askeri tablo, 'insani çağrılarla' dengelenecek, böylece militanları da kurtulacak! doğu guta kozu, suriye'ye dair şantaj kartı olarak masada kalabilecek!

    ama yemezler...

    sivilleri bu kadar önemsiyor olsaydınız, savaşı şehirlere sokmazdınız. savaş şehirlere giderken "allahu ekber mücahitler esad'ın kalbine ilerliyor" diye bögürdüğünüz günlerde siviller aklınıza geliyor muydu?

    hadi başka kapıya..
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap