30 entry daha
  • gene bi filozof gelmis. götünden birseyler uydurmus adam anlasa oturup anlatacagim da bir örnek vereyim;

    gecen ay berlinden kölne geliyorum. pazar yolda kimse yokken 180le hiz sabitleyici, en sag seritten gittim dakikalarca. önüme birisi gelince orta seride gecip, tekrar sag seride gectim. (hiz siniri yok, otoban 3 seritli)

    1 hangi seritte olursan ol arkadan gelen varsa yol verirsin.
    2 öndeki dalyarak biraz adam olsa, aynada kendinden en az 30-40 kmh hizla gelen arabayi görünce zaten uyarilmadan sag seride gecer.

    arkadaki hakliyken, haksiz duruma düsmüs. normalde otobanda böyle malca sol seridi isgal edenlere 80 euro ceza kesiliyor. diger taraftan arkadaki takip mesafesi ihlali + sagdan sollama + ve son öne kirma hareketiyle cok büyük ihtimal almanyada psikoloji testleri ve 2000-3000 euro vermeden ehliyeti bir daha zor alir.

    bizde fakirlerde eziklik, zenginlerde bi bok oldum havasi var. öndeki; "mercedes'e yol vermedim haaa" diye anlatacak, öbür mal da "yol vermedi, sen misin vermeyen girdim önüne" gibisinden birseyler zirvalayacak.

    arkadan gelen varsa yol verin, itle it olmayin. hiz sinirinin 120 olmasi, siz de 120 ile gidiyorsaniz sürekli en sol seridi isgal etme hakki vermez. sag serit bossa sagdan gideceksin. sana ne mk kimin ne hizla gideceginden ayrica? trafik polisi misin sen?
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap