• 1 adresinden izlenebilecek tuhaf video. yetişkin olan bir bireyi bile yer yer tedirgin edebilen bu video youtube’da çok masum görülebilecek pepe gibi videoların ardından önerilen video olarak gelmekte ve milyonlarca kez izlenmişliği var.
    02:55’ten sonra ağlayan bir bebekle özdeşleştirilen balonun iğneyle patlatılması, 02:20’den itibaren palyaçonun bir anda arkada belirerek çocuğun saçına dokunuşu...

    ben şahsen çocuğumun bu masum görünen videoyu izlemesinden rahatsızlık duydum.
    videoyu izlerseniz siz de anlayacaksınız.

    aynı kişiler tarafından çekilen bir diğer video
    2
    04:50’den itibaren çocuğun o gerçekçi bağırışları, plastik de olsa bebeğin kolunun koptuğunu söylemesi falan çok gerçekçi.

    aile iyi niyetli olabilir ama erişkin bir insanı dahi rahatsız edebilen videolar çocukta nasıl bir etki bırakır düşünmek gerek. milyonlarca kullanıcıya hitap eden sosyal medyada bu içeriğe pedofillerin de ulaşabildiği düşünülünce durum çok daha korkutucu bir hal alıyor. ve biz elimiz kolumuz bağlı öylece oturuyoruz. yazık.

    edit: linkler düzeltildi.

    edit: ekşisözlüğün yoğun ilgisi ile karşılaşması ile şaşırdığım videodur. ama tabi saatlerdir fransız escort sitesinde aşık olunan kız entrysinin önüne geçememesiyle bir hayalkırıklığıdır da aynı zamanda.

    lütfen elinizden geldiğince yukarıda tutun ki gündem oluşsun. bana ne demeyin. aptal ebeveynler izletmesin çocuğuna demekle vicdanınızı temizleyemezsiniz. sen gündem oluşturmazsan o videoları o çocuklar izlemeye devam edecek ve bu içeriği normal olarak algılayacaklar. lütfen bimer, cimer, ihbarweb fark etmeksizin bir şekilde temas kurup kaldırtalım şu rezil içeriği.

    ayrıca (bkz: elsagate)
    ve
    iki ay önce hürriyet gazetesi yazarı emre kızılkaya tarafından kaleme alınmış bir yazı. ibretlik.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap