3 entry daha
  • epeydir takip etmeme rağmen hakkında entry girmeyi ancak akledebildiğim* başarılı bir yazar..

    henüz hâlâ çiçeği burnunda yazar olmasına rağmen yazarım diye geçinen birçok kişiden daha iyi yazarmış..
    araştırmacı kişiliğinin yanısıra, pekçok alanda da bilgi sahibi imiş..
    uzay, bilim, fizik ve teknoloji başlıca ilgi alanlarıymış..
    eşantiyon olarak size müzik ve edebiyat sunumu da yapabilirmiş.. araya da sağlık sıkıştırırmış.. bunca bilgi başlığı sözlüğün kanallarında bile yokmuş.. daha allah'tan belanızı mı istermişsiniz?
    tek sorunu (yani sorun değil de işte), dizi-film olaylarına girmemesiymiş. takipçisi olduğu tek dizi kaptan tusubasa ile çocukluğunda kalmış çizgi dizilermiş.. belki de değilmiş, o kadarını da bilmezmişiz..

    bunlar dışında sıkı dostmuş.. arkadaş kelimesinin aslî manasında sırtını güvenle yaslayabileceğin arka-daş* sıfatına fazlasıyla layıkmış..
    bir de saf temiz kalbi varmış ki, insan bu kadar saf olamaz dedirtirmiş.. iyilik dozu fazla kaçırılmış karakter yüklemesi yapılırken, annesine çektiğini söylermiş.. ailesi kendisini güzelce eğitirken "beni böyle eğitmeyin, kötülükleri de gösterin" diye müdahale etmediği için temiz kalbi arada sırada error verebilirmiş.. sonra da rreeroreae işteymiş..

    vel hasıl-ı kelam, tanıyabileceğiniz en seviyeli ve kaliteli kişilerdenmiş..

    he bir de, yazdıklarından belli olacağı üzere; feministlere acayip kıl olan biriymiş.. bu da dedikodu olarak burada dursun..

    tanım: annesinin arieli çamaşır makinesi dışında oğluna da kullandığı söylenen temiz kalpli iyi bir yazar.. en belirgin özelliği temiz kalbi.. öyle böyle değil ama.. tertemiz.. :)

    edit: minik ek..
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap