26 entry daha
  • dö-ve-mez-sin.

    şöyle olursa döverim, böyle olursa tartaklarım diyorlar. dövemezsin arkadaşım. hadi kız aldattı diyelim, hadi kaç kişiyle birden birlikte oldu.
    o onun şerefsizliğidir. terk eder geçersin, bağırır çağırırsın, intikam alırsın ;yine dövemezsin.

    tapulu malın mı o senin, kızı para verdin de mi aldın, son nefesimi senle vericem diye senet mi imzaladı? kocası da olsan dövemezsin.

    herkes herkese sadık olmuyor. erkeklerin sadakat konusunda daha vukuatlı olduğu aşikar. kızlar da o zaman "flört ediyorduk, bana seni seviyorum demişti, kendisi benim malım olduğundan dolayı beni aldatamaz, bu yüzden adam tuttum dövdürdüm onu" diyebilir sizin mantıktan düşününce.

    defalarca aldatılmış biri olarak bir kez bile karşımdakine şiddet uygulamayı, uygulatmayı düşünmedim. bir insana o kadar saplantılı olacak kadar ezik değilim.

    edit:
    bir sürü mesaj aldım. sözde delikanlılardan. ne kadar da kadın dövmeye meraklı yazarlar varmış. öncelikle ben de bir kadınım. "aldattıysa döverim" , "afiyetle döverim" diyen hatta bana ılık yazar bile diyen olmuş. (okuduğunu anlamıyorsa demekki) ifşa etmeme gerek yok başlık altında dayağı meşru gören entryleri okumanız yeterli.

    aldatmak adiliktir, şerefsizliktir, daha önce söylediğim gibi ben de aldatıldım. fakat bu kimseyi dövme hakkını vermez. hele güç olarak üstün olduğunuz bir cinse karşı uygulamak sizi adam yapmaz. aldatan kişiye saplantılı hale gelen ve dayak atacak kadar o "şerefsiz" kişiyi gözünde büyüten insan, bana göre eziktir.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap