2 entry daha
  • uzman psikolog, hacettepe mezunu, egitim hayatindaki kirilma noktasini anlatiyor, sonra aldigi dereceleri, bunu cok sık vurguluyor seminerinde, calismanin basarinin anahtari oldugunu anliyoruz buradan.
    zeki bir adam, laf cambazi biraz da, bunu kotu anlamda soylemiyorum. yarim saatte anlatilacak sıkıcı egitim mevzularini espriler, sakalar ile 2 saate yayiyor.
    milli egitimin her kademesine seminer vermis, sanirim egitim koclugu da yapiyor. kendisini ilk defa duydum, biraz arastirip, videolarini da izleyecegim.
    ustun dokmen in genci gibi, biraz daha muhafazakar, katilmadigim fikirleri var.

    hocanin en hakli oldugu konu; ulkemizin ve insanlarimizin gercekten egitim konusunda sarsilip kendine gelmesi gerektigi. bakanligin bu konuda velinin ayagina psikolog getirmesi cok guzel ama sorun o kadar derinde ki, keske boyle iki espri, saka ile duzeltmek mumkun olsa.
    cok köklü egitim reformlari, toplum muhendisligi gerektiren konular bunlar.
    hedefi olmayan nesiller geliyor, önünü gormeyen, gormek istemeyen.
    ici gecmis bir egitim kadromuz var, mudurunden, ogretmenine, saatini doldurup giden, ogrenci de iz birakmayan, heyecanlandirmayan... konu uzun anlat anlat bitmez.

    ben ozkan hocayi takdire deger buldum, umarim cabalari sonuc verir.

    edit; kendisi hakkinda yazdiklarim pr gibi gorunuyormus, bundan rahatsizlik duydum, kendisini bir etkinlikte dinledim, kendisinden bilmedigim seyler ogrendim, anlatyiklarindan faydalandim, daha da otesi yoktur.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap