9 entry daha
  • sene 95 mi ne, manowar nedir, yenir mi onu öğreniyoruz. akmar'dan kings of metal çektirmişiz kendimize, sabah akşam dinliyoruz "vaay beee" diye.

    o aralar da compex mi ne var, gidip internet gördük. tabii bildiğimiz tek şey www.yahoo.com, ilk aradığımız şey "manowar".

    official site filan yok o zamanlar, "true kings of metal" diye bir site yapmış fanın biri, en kapsamlı site o.
    diskografiye bakıyoruz, albümlerin isimlerini hatmediyoruz, bir bakıyoruz, kings of metal'da "pleasure slave" diye bi şarkı var. "allah allah" diyoruz "bizdeki kasette niye yok bu?" sonra akmar'da metin'den [akmar'ın alt girişinde tablası olan kızıl saçlı mavi gözlü kocaman bi adam] öğreniyoruz ki o şarkı sırf albümün cdsinde varmış.

    atlantis'e giriyoruz, ayhan ağabeye soruyoruz [uzun saçlı koca gözlüklü bi abi kendisi] kingzofmetıl sidisi var mı diye, bitti ama çarşamba gelecek diyor, çarşambayı zor ediyoruz, 2 arkadaş [barış david ekinciye selam ediyorum burdan] alıyoruz cdyi, gidiyoruz barışların valideçeşmedeki evine. burak var bi de yanımızda, o da manowar seviyor. ama bizim kadar değil.

    takıyoruz cdyi playera titreyen ellerle. hızlı hızlı geliyoruz 9 [ya da 10]uncu şarkıya.

    kadın inlemelri dolduruyor odayı. 31 partisi revaçta o zamanlar, hepimiz 13-15 yaşın verdiği hormonların kendini kaybetmesi durumundan muzdaribiz, birbirimize bakıyoruz, "seks önemli bişi diil abi, yemek içmek gibi bir şey" bakışını korumaya çalışıyoruz, ama dudaklarımızın kenarı zorla sırıtıyor, gözlerimiz parlıyor.

    albümün içinden booklet çıkmış, açıyoruz sözleri.

    "woman! be my slave!"

    hep beraber sapkın bir cinsel yaşama ilk adımlarımızı atıyoruz. birbirimizi anlıyoruz, konuşmuyoruz.

    hayır, ibne de olmadık.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap