9 entry daha
  • --- spoiler ---

    wilder kazanacak. boks son yıllarda kurmaca bir spora dönüştüğü için deontay wilder ve anthony joshua birbirleriyle karşılaşana kadar tüm rakiplerini yenecekler. dolayısıyla deontay bu maçı öyle veya böyle kazanacak. muhtemelen de hakemlerin yardımıyla.

    --- spoiler ---

    ayrıca ortiz 39 yaşında. ilk profesyonel maçına 31 yaşında çıkmış bir boksör. baya geç kalmış. bu yaşta olup da ünvan için mücadele etmek çok zor. zaten wilder'ın defasını geçmek mümkün değil. bahis oynasam tüm paramı wilder'a basardım.

    edit: tabi ki beklenen oldu. boksun artık şaşmaz dinamikleri var. ortiz gibi rezalet kondisyona sahip bir boksörün deontay'i yenmesi imkansız. bir ara atak oynadı orada devamını getirmeliydi ama onun için de kondisyon gerekir tabi. joshua-wilder maçında da yaklaşık 15 kilo daha zayıf olan wilder galip gelecektir. çünkü wilder maç boyu kaçıp rakibini yoruyor ve sürekli kontra yumruk arıyor öyle olunca da rakibin hücum yapması lazım. wilder baktı maç sayıya gidiyor o zaman da sadece puan almaya yönelik oynayıp round kazanmaya bakıyor. bu taktikle maç kazanır ama asla bir efsane olamaz. hiçbir zaman hatırlanmayacaktır wilder.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap