14 entry daha
  • bu aile hakkında bütün olayı yazacağım ama şimdi değil vaktim yok. ama şunu belirteyim izlenme sayısı abone sayısı falan malesef gerçek. youtube öyle üçüncü parti program kullanımlarına bağlı izlenim abone kasmayı yani ver 50 lira al sana 10k izlenim olaylarını saniyesinde kanalı kapatarak çözüyor. ciddi paralar söz konusu çünkü. ve evet bu aile gerçekten korkunç paralar kazanıyor. deli değiller sadece para hırsı ve tipik türk kafası. yazacağım detaylıca yarın.

    edit slime : evet arkadaşlar. 2015 belki de daha önce açılmış bir kanal vardı life master diye. bu life master isimli kanalda inşaat üzerine videolar vardı. bir inşaatçı, kardeşiyle birlikte işte sıva nasıl yapılır tuğla nasıl şey olur mala nasıl vurulur gibi eften püften izlenim almayan videolar yükler dururdu. günlerden bir gün başka bir kanal slime diye zırvalık çıkardı 2016 başları. her yer slime herkes slime yapar oldu, evlerinde çocuklar bizde niye yok diye bağırırken .. life master kanalına her gün bir tane slime videosu yüklemeye başladı. alla alla türbanlı ufak bir kız bir koltuk üzerinde slime yapıyor. ertesi gün türbanı çıkarıyor, ertesi gün geri takıyor .. kıl slime tüy slime sidik slime derken .. 2016 mayıs haziran gibi falan kanal coştu önce 20.000 abone oldu herkes yorumlarda kıyamet koparıyor yaw nasıl sen botsun kılsın malsın vs. bunlar hiç kulak asmadan deli gibi slime a devam ediyor. 50 bin abone oldular ve başladılar kiloluk tutkallar, kilo kilo sakızlarıyla dev slimelar yapmaya. yaza doğru kanal 100 bin aboneyi geçmiş olay patlamış herkes life master izliyor ve baba kızlı videolara gülüyordu derken .. bir gün kanalda küçük kızın kuzenleri tanıtıldı, amcası tanıtıldı. ama bi dakika salih reyiz çok tatlıydı. herkes salih salih diye ağlıyordu. (bunları bu gözler gördü o yorumları tek tek okumak durumunda kaldığım günler olmuştu hey hey)
    sonra amcası ayrı kanal açtı life master'dan aboneleri akıttılar bir kaç ayda. kanalda bir gün dev mega slime diye bir şey yaptı 12 milyon izlenmişti ilk iki haftada. sonra bu salih reyisin babası iki çocuğuna da kanal açıp saçmalamaya devam etti. diğer yandan life masterın dedesi ve babaannesi pörtledi. bir kanalları var yaşlı adam yaşlı karısını varil dolu slime'a soktu.. korkunç challengeler yaptılar. onlarda patladı. yani ailece büyük paralar söz konusu oldu. birbirleriyle yarışırken konu buralara geldi.

    ama günlerden bir gün youtube dedi ki .. şu bad baby saçmalıklarının alayını siliyorum siktiriniz gidiniz efenim. bad baby ise life masterın her gün bir tane koyduğu saçmalık ötesi videolar konseptidir. bir küçük çocuk itina ile itici bir kılığa sokulup absürd videolara konu edilmesi falan filan. gelirler düştü yapıştılar ''learn colors'' olayına. hani biz masumuz renkleri öğretiyoruz adı altında saçma videolar devam ediyor.

    bunların kanalları 10 falan sülalece. kazançlarını yazayım da tam olsun.

    life master : bad baby konsepti ile silinene videolardan sonra günlük 90 dolara sabit şu an.
    life master'da yayın yapan kızın küçük kardeşinin kanalı var family gamestv o da günlük : 550 dolar kazanıyor.
    ve salih reisini dünyası ise günlük 2bin dolar. evet yanlış duymadınız. :s çok acı gerçekler. kıyamet gibi izleniyor çünkü. hile hurda yok. denetim yok. silinenenler silindi youtube tam gaz devam.
    ve daha 6-7 tane bunlara bağlı kanal var. ve her biri cayır cayır yanıyor. dedeleri de ayşe yıldız diye bir kanalda hala devam.
378 entry daha
hesabın var mı? giriş yap