• aldığı başarısız sonuçlarla ve yaptığı açıklamalarla hem kendi taraftarı hem de rakip taraftar tarafından sevilmeyen aykut kocaman, bu ülkede çok zor bir olayı başarmıştır.

    1. oynattığı futbol büyük takım futbolu değil. gol yememek üstüne kurulu, hücum planı olmayan bir futbol oynatıyor. bu da kendi taraftarlarının tepkisini çekiyor. anadolu kulübünde bu taktik bazen tutsa da istanbul'da tutmaz.

    2. bahanelerin arkasına sığınıyor. yenildiği maçta ben hatalıyım dediğini göremezsiniz. hep hakemden, rakip oyunculardan, rakip taraftardan şikayet ediyor. en son 'hakem taçımızı vermedi' açıklaması buna en güzel örnek. bu da hem kendi taraftarını küçük düşürüyor hem de rakip camialarda nefrete neden oluyor.

    3. sürekli kulis yapması. yok rakipler kollanıyor, yok onlara verilen penaltılar irdelensin diye algılara oynuyor aklınca. bu 1 defa tuttu 2. defa tutmaz.

    4. hayatındaki tek başarının şike ile olması. acı ama gerçek. adamın resmi kayıtlarda 1 tane şampiyonluğu var ama o da şike ile alınmış. bunun ezikliğini sağa sola saldırarak örtbas etmeye çalışıyor.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap