1 entry daha
  • --- spoiler ---

    sayın öcalan düşüncelerinin değil, aldığı kellelerin hesabını veriyor
    --- spoiler ---

    bunu da bimere şikayet et diycem ama sayın erdoğan söylediği zaman cumhurbaşkanı değildi şimdi cumhurbaşkanı, kanına dokunuyorsa bunu da cimere şikayet et de bi görelim ne kadar vatanseversin!

    not:
    kelle=türk askeri
    sayın öcalan=terörist başı!

    hadi götün varsa git şikayet et sayın cumhurbaşkanını haydi?

    hadi kardeş ettin mi? ekran görüntüsünü paylaş da samimiyetine inanalım... bakalım ne kadar vatanseversin, o çocuklar şehadeti göze alıp oraya gidiyorlar ya, sen oturduğun yerden bu kadar riski göze alabiliyor musun bakalım vatanın için?

    edit: kim ki bu mesajdan amerikan köpeklerini savunduğumu çıkarıyorsa onun da ta amk! götünüz yemiyor değil mi gerçekleri konuşmaya? hepiniz götünüz ıslanmasan suya sabuna dokunmadan vicdanlarınızı rahatlatma derdindesiniz değil mi yavşaklar ? o arada bi kaç beğeni de fena olmaz hesabı, oohh ne güzel la!

    aynı şekilde şehide ben kelle desem burda, koştur koştur şikayet etmez miydiniz pinnnççççler! götünüz varsa diyeni de etsenize? yok öyle ucuz popülizm sözlükte iki beğeni fazla almak için milletin duygularıyla hassasiyetleri ile oynamak demek istedim kardeşlerim. anlayan anladı, safa yatanın amk, yatsın safa yatsın... ama sözlük safa yatma yeri değildir anladın sen onu değil mi;) ama anlamamazlıktan gel siktir et...
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap