3 entry daha
  • --- spoiler ---

    bırak kardeş bırak! ben senin gibi dün yazar olmadım. ne bok olduğunuzu bilen adamım. bana laf yetiştirme amk! götün varsa iki beğeni için milleti yalamalığına alet edene kadar, delikanlı ol lafının arkaaında dur! yiyorsa o kadar şehidine askerine sahip çıkıyorsan et şikayetini de bırak cimer yada bimer işlem yapmasın onların ayıbı olsun ama bu şikayetini de bizimle paylaş hizliresim aracılığı ile, ekran görüntüsünü al yani. öyle yalandan klavyeden cengaverlerlik yoookk. sonra soracaklar vicdanını rahatlatacaksın yemezzzz. götün tutuyorsa şikayet et...
    --- spoiler ---

    boş beleş beş beğeni için soytarılık yapan bir tipin başlattığı kampanyadır. samimiyeti olmayan, iki beğeni için o garibanları da alet edip showmenlik yapmaktan başka birşey değildir.

    sorsan klavye başından terörle mücadele ediyor ergen... bize bok atıyor birde... sorsan ya bedelli bekliyordur ya daha lisededir kafası rahattır. ne çektiyse zaten bu millet sizin gibi o garibanların üstünden prim yapmaya çalışanlardan çekti allah’ın belaları!
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap