• tam hali "ekşi sözlük hesapları bir gece ansızın mesaj gönderme hakkını saklı tutar." olan uyarı. başlık sığmadığı için bu şekilde açmaya karar verdim. ayarlar sekmesinde yer alan mesaj bölümünde karşınıza çıkıyor.

    biliyorsunuz ki günümüzde, kullanıcının izni olmadan kendisine e-posta, sms ya da diğer yollarla iletişime geçmeniz yasak. türkiye'de de bu konuyla ilgili düzenleme geçtiğimiz yıl kullanıma sunuldu.

    ancak sözlük, 29 aralık 2017 netflix türkiye rezaleti'nde kullanıcılarına bu tür bir seçenek sunmadığı halde iamwaldo hesabı aracılığıyla mesajlar göndermişti.
    bu ibare ise çaylakların mesaj atabilmesi ile hayatımıza girmiş bulunuyor.

    "ekşi sözlük hesapları"ndan neyi kasettiğinizi anlamıyorum, ancak ben bu mesaj gönderme işinin bir zorunluluk olmasını istemiyorum. çok mu zor acaba oraya bir onay kutusu koymak ve kullanıcılara "ekşi sözlük ve üçüncü parti hesaplardan mesaj almak istiyor musunuz?" diye sormak.

    ne yapmak istediğinizi çözemeyen bir yazarınız olarak bu mesaj gönderme/alma işinin sizin değil kullanıcının inisiyatifinde olması gerektiğini düşünüyorum!
    hiç kimseyi (oradaki yazım yanlışına bir el atın isterseniz) seçtiğimizde dahi bu ibareden kurtulamıyoruz anlaşılan!
    saçmalamayın, yeter artık!
hesabın var mı? giriş yap