6 entry daha
  • cumartesi ve pazar günü caddebostan kültür merkezinde tanık olduğum efsane etkinliğe sponsor olmuşlar. vallahi bravooo.. böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkürü gerçekten borç bilirim. haa etkinliğin adını soracak olursanız gezgin zirvesi. 52 gezgin iki gün boyunca deneyimledikleri yol hikayelerini anlattılar.

    onlar anlattı biz dinledik, biz dinledik onlar anlattı. yalnız cidden çok güzel hikayeler varmış içlerinde. özellikle kadınların yol hikayelerine bayıldım. motosikletli gezginlerin oturumları ise epey çılgındı. motosiklet ve yol bir araya gelince çok güzel hikayeler çıkıyor gerçekten. zaten tüm oturumlar boyunca salondaki doluluk muazzamdı.

    koltuk aralarına oturanlar mı dersin merdivenlerde yer bulmaya çalışanlar mı ararsın... kalabalık arasında takip ettiğim blogger ve gezginleri görmek çok ise ayrıca güzeldi.

    bu arada gezgin zirvesi’nin koordinatörlerinden deniz kılıç ve gökhan kuloğlu’dan öğrendiğim kadarıyla etkinliğin 2.si de yoldaymış! ilkini şans eseri öğrenip de gitmiştim, ikincisini hayatta kaçırmam

    avrupa rüyası ekibine böyle bir etkinliğe sponsor oldukları için tekrardan teşekkür ederim. böyle ekiplere çok ihtiyacımız var. bi de unutmadan, gezginlere hediye ettikleri dünya haritasında gözüm kaldı.

    instagram hesapları da burada. çok güzel bunlar yaw.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap