• satış sonrası hizmet kalitesinin daha fazla olacağına inanarak tercih edilen mağazalardır. birçoğumuz internet üzerinden aldığımız ürünün sağlam bir şekilde elimize ulaşacağından şüphe ederiz, özellikle bu ürün pahalı ve hassas bir elektronik alet ise. sonra seve seve gideriz o teknoloji marketlerinin kapısına. önce fiyatları bir güzel şişirirler bu mağazalar ve daha sonra müjde! kdv bindirimini kaldırdık kampanyası kisvesiyle sizi bir güzel hipnotize ederler. halbuki internetteki x firmasının fiyatı, bu indirimli fiyattan daha düşüktür. içinizden bir ses, ne zaman düşecek bu dolar dese de, istemeye istemeye o fiyatının düşmesi için beklediğimiz ürünü bu firmalardan almak durumunda kalırız.
    ve bu firmalar kendilerine her teknoloji mağazasını rakip olarak da görmezler, afedersiniz bir kaç karış yukarıdadır (burunları). geçen gittim mmarket mağazasına. bir ürün için fiyat bilgisi aldım ve yakın zamanda indirim olup olmayacağı konusunda danışayım dedim. beyefendi bu ürünün fiyatı 2 sene boyunca değişmez demesinin yanında turuncu market ya da vatan millet sakarya mağazası indirim yaparsa ancak o zaman indirim yapabilirim diyor. buradaki vurgulardan da anlaşılacağı gibi yazımız bu mağaza çalışanının düşüncesinden ötürü kaleme alındığı apaçık ortada. elemanın tekniğini sevdim ama geliştirmesi lazım.
    bu mağazalar kendilerine rakip olarak sadece diğer iki mağazayı görüyorlar ve fiyat politikalarını bu yönde belirliyorlar. piyasada alacağınız ürün daha uyguna bulunsa da, bu mağazalar burunlarından kıl aldırmıyorlar. üzülerek söylüyorum, bu duruma fırsat veren bizleriz. araştırın, uygun neredeyse oradan alın demiyorum, güvenilirliğini kanıtlamış bir sürü alışveriş noktası var. eğer bu üç firma fiyatları isteklerine göre şişirebiliyorsa, vatandaşın dur arkadaş diyebilmesi gerekli. aksi halde daha çoook üterler bizi.
    şimdi bunu bir de kdv için ele alalım. zamlar geliyor ardı ardına. benzine, arabaya, yola vs. vs. şu toplu ulaşımı veya işinize giden servisleri kullanmayıp da, bir yerinizin rahatı için hala sabah akşam araba kullanıyorsanız, sizi bu davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum. şu koşullarda 2-3 yıllık aracınız eskidi diye gidip sıfır araç alıyorsanız, sizi ayakta alkışlıyorum. çünkü siz alkışlanmayı hak ediyorsunuz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap