• kocaeli üniversitesi hastanesinde, tüp bebek(infertilite) bölümünde görev yapan doçent doktor. 36 yıllık hayatımda tanıdığım en mükemmel doktor, harika insan.

    1 aşılama, 2 tüp bebek denemesinden sonra özelde tüp bebek yaptırmaya karar verip, hem tüp bebek için rapor çıkartmak, hem de görüş almak için kendisine, üniversiteye muayeneye gittik. uzun uzun bizi tedavi süreciyle ilgili bilgilendirdi ve o görüşmeden sonra biz özel merkezlere gitmekten vazgeçip, yine üniversitede ama kendisinin takibinde tedaviye karar verdik.

    kendisine bu süreç boyunca tereddütsüz güvendim ve 3.tüp bebek denememizde hamile kaldım.hamile kalabilmem gerçekten zordu çünkü yumurta rezervim azdı,her tüp bebek denememde sadece 1 veya 2 yumurta gelişiyordu. hamile kaldığım son denememde de aynı durum oldu ve ben elde edilen tek embriyo ile sayesinde hamile kaldım.

    sonrasında bebeğin takibini de kendisi yaptı.ilk haftalarda kanamalarım oldu, stresten ürtiker geçirdim ama hocamın sayesinde hepsini sorunsuz atlattım.9 ay takibim boyunca ve doğumumda herşey mükemmeldi.doğum sonrasında da hiçbir sıkıntım olmadı,çabucak toparlandım.

    bebeğim doğduktan 11 ay sonra hiç ihtimal vermememize, ümidimiz olmamasına rağmen doğal süreçte yine hamile kaldım.kendisine randevu almaya çalıştım, gebe takibi yapmadığını söylediler, kendisine tekrar sorup şansımı denemek istedim ama gebe takibinin kendisi için çok zor, meşakkatli olduğunu söyledi ve kabul etmedi.şimdi hamileliğimde 13 haftayı geride bıraktım.bu süreçte birkaç doktora gittim ama emek hocadan sonra hiçbirisine alışamıyorum, hiçbirini benimseyemiyorum.

    kendisi tüp bebek konusunda harika bir doktor zaten ve zamanının çoğu bununla geçiyor, muhtemelen kalan kariyerinde de bu konu üzerinde devam edecek.ama kendisi sadece kısırlık tedavisinde değil, gebe takibi ve doğum konusunda da harika bir doktor.hamileler için takip yapmaması büyük kayıp biz hastaları için.

    kendisinde tedavi görmek isteyen,araştırma yapan hastalara tavsiyem, hiç başka merkezlerle, başka doktorlarla zaman kaybetmesinler.hele de kocaeli'de yaşıyorlarsa koşarak kendisine gitsinler, bu şansı değerlendirsinler.
hesabın var mı? giriş yap