1 entry daha
  • ülkenin içinde bulunduğu her durumu bir çırpıda özetleyen durum. federasyon'un maça ankaragücü'nün şampiyonluk yokunda çekiştiği rizespor'un eski yönetim üyesi süleyman basa'yı ataması, sonrasında listeden ismini silmesi, bu olayların yavaştan ortaya çıkmasıyla basa'nın twitter hesabını kapatması ise komedi filmlerine ilham kaynağı olacak nitelikte.

    öte yandan, stadın elektriklerinin kesilmesi ve bir süre ardından elektriklerin geri gelmesiyle beraber maçın ertelendiğinin anons edilmesi akıl alabilecek gibi değil. adana'dan hafta içi işini gücünü hiçe sayarak gelen taraftara hakaretten başka bir şey değil. durumun daha da kötüye gittiği nokta ise, maçın ertlendiği saat 14.30. mesai günü, mesai saatinde taraftar desteğine bu denli sahip bir takımın maçının saati için özen ve art niyetle seçilmiş gibi.

    son olarak da; türk futbolunun önündeki en büyük tehdit passolig sistemindeki şark kurnazlığı ise rahatsız edici. hali hazırda bileti olan kişilerin bazılarında biletin gözükmemesi basit bir üç kağıt. çoğu kişinin maça gelemeyecek olup biletlerini aktarması bu durumun üstünü kapatacaktır ancak bir hafta sonu maçında aynı durumun telafi edilebilecek bir tarafı olmayacaktır.

    işin mizahi boyutuna gelip ağlanacak halimize güleceksek; yüzlerce, binlerce ankaralı bugün cuma namazına diye çıkıp işe geri dönmeyecekler. hafta içi maç günlerinde artan hastalık, cenaze ve türevi sağlık problemleri ardından çok sayıda insanı dine kazandıran türkiye futbol federasyon'una teşekkür etmek şart.
hesabın var mı? giriş yap