3 entry daha
  • olay mahallinden az önce ayrılıp iş yerime döndüm, sıcağı sıcağına yazıyorum.

    öncelikle; burada güzellemele yazıp, beni baştan çıkaran ve diyeti patlatan arkadaşlara sitem ediyorum. lakin güzellemeler doğru olduğundan kellay, içler dışlar çarpımı yapıp nötr değere geliyoruz.

    mekan bostanlı migros'un karşı solunda kalan terecinin sokağına girice sol kolda kalıyor. eskiden çok şişko kedinin sahiplendiği bir kaldırım vardı, tam orada. küçük bir yer. içeride üç masa, mutfak ve cam önünde bir yüksek masa(banko?) var.

    ortam narcos severleri memnun edecek bir konseptte, zaten adı escobar'ın hayatındaki önemli bir nesneden geliyor.

    bir süredir diyette olduğum için sadece tek hamburger yiyebildim, o da yukarıda bahsedilen rionegro idi. köftesi lezzetli ve ayarında pişmişti, ekmeği tazeydi (bu önemli zira bu güne kadar iddialı çok yerde hamburger yedim, çoğunun ekmeği bayattı), peyniri güzeldi lakin içindeki biber reçeli gerçekten olayı başka bir boyuta taşımış.
    yeşilliği(roka) ve turşuyu içinde değil, yanında vermeleri güzel bir ayrıntı.
    patatesin baharatı ve tuzu azdı, benim hoşuma gitti. içecek olarak sakız aromalı bor gazozu içtim ama onu mekanda yapmadıkları için kriter dışı tutuyorum tabii ;)

    hülasa; izmir'de gittiğim yerler arasında, şimdilik, en iyi hamburgeri burada yedim diyebilirim. fiyatlar çok değil, mekan güzel, ekip sıcak kanlı. umarım uzun ömürlü olur ve aynı kalitede kalırlar.

    son olarak; bir arkadaşım "nasıldı?" diye sormuştu... "o kadar güzeldi ki, pişman bile olamadım." dedim.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap